🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Vasylyna Hrebets, вашу репутацию увеличил Andrii. 🏆 Ваша репутация 8
-
Ну якщо наголошують що ворк перміт треба брати саме в першому аеропорті Канади бо в другому вже не дадуть, то напевно і з тим щоб взяти його у другий приліт можуть виникнути проблеми
-
Vasylyna Hrebets, вашу репутацию увеличил Andrii. 🏆 Ваша репутация 9
-
Ні,я консультувалася з міграційними спеціалістами і на оф сайті інформація що віза не анулюється, а лише ви втрачайте бонуси програми CUAET, а це WP, страхування і одноразова допомога
-
📈Beдeтся нaбop людeй нa yдaлeннyю paбoтy в сфepe apбитpaж kриптoвaлют! 💰 Вoзмoжнoсть зaрaбaтывaть oт 100$ в дeнь и coвмeщaть c ocнoвнoй рaбoтoй ✅ Bpeмя нa pa6oтy: 1-4 чaca в дeнь ✔️Пpeдocтaвляeм oбyчeниe 👍 Гapaнтиpoвaннaя пpибыль yжe нa этaпe oбyчeния 📌 C oбмeннuкaми или стopoнними сaйтaми нe рaбoтaeм, тoлькo бupжи-гигaнты ⚙️Зaинтepecoвaл? Ждy сooбщeния!
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Тетяна Мартинюк. 🏆 Ваша репутация 282
-
Дякую! Можна питання, якщо причина відмови була. що син не надав проїзний документ. А я під час створення заявки на сина, завантажувала сторінку свого паспорта закордонного, де він в мене вклеєний. Це ж і є проїзний документ? Що ж тоді мені робити який ще проїзний документ я можу надати?
-
Вітаю, мене звуть Оксана. Я нейрокоуч та психолог з освітою лікаря. Якщо ви: 📌незадоволені життям 📌проживаєте складні емоції 📌тупик у кар'єрі або відносинах 📌не розумієте як вийти зі складної життєвої ситуації 📌не знаєте з чого почати 📌не можете досягти мети Якщо у вас: 📌тривога 📌 депрессия 📌панічні атаки 📌 емоційна напруга 📌 складний життєвий період 📌неконтрольовані перепади настрою 👇🏻 Від 3 до 10 сесій - і ви знайдете відповіді, рішення та план дій за вашим запитом/ситуацією і отримаєте те що хочете. І знаю точно, що більшість з вас мають мрію, яку можна здійснити до кінця місяца, а ви робите з неї мрію всього життя. Дуже часто проблему чи мету, яка турбує вас довгі місяці або навіть роки, можна вирішити та досягти результатів за 3-10 сесій. Формати роботи online ✅ індивідуальні консультації ✅ груповий коучинг ✅ МК з нейрографіки Для запису пишіть Telegram @Oksana_neurocoach Записуйтесь на пробну на сесію та починайте змінювати своє життя просто зараз!
-
Вітаю, мене звуть Оксана. Я нейрокоуч та психолог з освітою лікаря. Якщо ви: 📌незадоволені життям 📌проживаєте складні емоції 📌тупик у кар'єрі або відносинах 📌не розумієте як вийти зі складної життєвої ситуації 📌не знаєте з чого почати 📌не можете досягти мети Якщо у вас: 📌тривога 📌 депрессия 📌панічні атаки 📌 емоційна напруга 📌 складний життєвий період 📌неконтрольовані перепади настрою 👇🏻 Від 3 до 10 сесій - і ви знайдете відповіді, рішення та план дій за вашим запитом/ситуацією і отримаєте те що хочете. І знаю точно, що більшість з вас мають мрію, яку можна здійснити до кінця місяца, а ви робите з неї мрію всього життя. Дуже часто проблему чи мету, яка турбує вас довгі місяці або навіть роки, можна вирішити та досягти результатів за 3-10 сесій. Формати роботи online ✅ індивідуальні консультації ✅ груповий коучинг ✅ МК з нейрографіки Для запису пишіть Telegram Записуйтесь на пробну на сесію та починайте змінювати своє життя просто зараз!
-
Доброго вечора, порадьте, будь ласка, юриста для консультації з міграційних питань