🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Какой отказ ? Нет . Я лично повезу не по почте
-
Да, почему нет. Только на англ или французком, и от руки
-
Вообщем я думаю приложить объяснительное письмо для ircc а сам global должны принять на отправку ? Как думаете
-
Vs global - посредники
-
Irss
-
Обязательно продублируйте письмо в кризис форму, как говорила Т
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил Евгений Тиго. 🏆 Ваша репутация 168
-
Да ,конечно Меня просто волновало что запрос на подачу паспорта уже 2 месяца как Хорошо спасибо 🤗попробуем
-
⚙️Автосервіс Калгарі ⚙️ 📣Друзі, хто в Калгарі шукав 🏆🍒🍒 ? З власного досвіду раджу вам Максима. 👍 У нього власне СТО . ✔️Будь які види робіт: Від планового Технічного Обслуговування до складних робіт по механіці та Електриці 💸Він робить знижки для постійних клієнтів та для клієнтів, які вкажуть, що вони від групи наших телеграм каналів 🟥УКРАЇНЦІ В КАНАДІ🟥 КОНТАКТИ Максима ✈️Телеграм - @MaxProffesor 📞Телефон - 5879690107 💩Адреса - 521 35 Ave NE, Calgary
-
🚗Кого цікавить придбання авто в Калгари 🚗 🚗Потрібне авто в хорошому стані за комфортну ціну?🚗Долучайтеся до нашого телеграм-каналу від ліцензійного дилера з п'ятирічним досвідом. Унікальні автомобільні пропозиції, доступ до новинок та покращені умови для наших підписників. Ми пропонуємо вам стильні, сучасні автомобілі, що виглядають як нові! Чому вам потрібен наш телеграм-канал? 👉Великий вибір ідеально доглянутих машин із передовими технологіями 👉Якісне та комфортне надання послуг від дилера 👉Можливість взяти авто в кредит вигідно та зручно 👉Швидке оформлення авто 👉Допомога зі страхуванням Ваш наступний автомобіль чекає на вас тут! 💼🔑 💩Телеграм чат: t.me/auto_calgary 💩Телефонуй: (587)586-8698 Олександр 💩Пиши у Телеграм: @AleksandrSila
-
Десь я читала , що вже для українців не відкривають, тільки якщо є родичі або по роботі/навчанню
-
На общих основаниях всегда можно
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка, чи можна ще зробити візу у Канаду? Родичів немає там
-
Это не так. Читайте официальную информацию и изучайте canada.ca