🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
То я мала на увазі стаді перміт🙈 його ж також є можливість отримати онлайн якщо заїхати до 31 березня?
-
Слишком долго не было возможности подгрузить разрешение второго родителя( его запрашивали) А когда подгрузила и описала ситуацию пришёл отказ😔 Я конечно написала в кризис форму еще раз прошение с объяснением всей ситуации но ответа не было..
-
Т, вашу репутацию увеличил Rita Kuzmina. 🏆 Ваша репутация 548
-
Спасибо большое за помощь
-
Привіт усім. Хтось володіє інфою з приводу проходження медичної комісії в Україні для Канади? Де, що і по чому? Дякую.
-
-
Яким чином краще (ціна/час/якість) долетіти до Галіфаксу чи Монктона з країн біля України (Польща, Німеччина, Румунія, Чехія)? Дякую.
-
🌻🌻🌻Моє шанування турботливим батькам! Безсумнівним є той факт, що граматика керує навіть царями. Я Тетяна, викладаю українську мову та літературу понад 29 років. Маю дві педагогічні освіти та працюю з будь-якою віковою категорією. Підготую Вашу дитину до школи, допоможу з домашніми завданнями у початковій та середній ланці, підготую до ЗНО. Висока щільність занять онлайн та офлайн, різноманітний дидактичний матеріал, інтернет-ресурси. Виконання контрольних та залікових робіт. БРИНИТЬ, СПІВАЄ НАША МОВА ... Зичу всім миру та здоров'я! Відповім кожному. 🇺🇦🌍🤲
-
Стосовно Монктона можна спробувати заповнити заявку на такий квиток у тієї ж Юлі Леї, я купувала у неї квиток з Варшави до Калгарі 2 місяці тому Якщо треба скину її канал Остерігайтесь шахраїв, їх повно, Юля ніколи не бере гроші на укр картки, лише на офіційні рахунки і в $🙂 Стосовно Галіфаксу, нажаль, нічого не знаю
-
Добрый вечер , подскажите пожалуйста есть ли бенефиты на покупку очков по визе CUAET?
-
Lisa🍁, вашу репутацию увеличил Oleksandr Nychyporuk. 🏆 Ваша репутация 3
-
Дякую. Скиньте будь-ласка.