🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вы - отец, заполняете себя и детей на один банковский счет
-
Я батько можу заповнити за дружину і за дітей на 1 банк рахунок??
-
Нельзя
-
Да заполнять вы можете хоть за соседку. Ваш вопрос в чем заключался? Можно ли всех на один банковский счет.
-
То я і є батько дітей і за дружину заповнюю також
-
Все дякую я поняв
-
дружині всеодно потрібен буде власний рахунок, вона ж на нього буде отримувати зп
-
У нее свой номер вп будет
-
К примеру
-
В ютубе тоже много есть
-
Усім доброго Часу! Хочу підняти тему, що вкрай кричить, у прифронтових селищах які звільнили наші воїни ЗСУ, про тварин. Хтось взагалі в курсі який жах там діється? Багато собак і кішок, кинуті і ніхто їх не годує, я зіткнувся з ситуацією: Одні їдять мертвих тварин Собаки з голоду розривають котів і їдять Багато хто сидить на ланцюгу і болісно вмирає! Ні води немає ні їжі! Що вдавалося діставати ми привозили самі годували, особисто трьох вивіз! Я не з вашого селища, але їжджу і допомагаю, від того, що відбувається, трохи істерика не трапилася! Я шукаю допомогу по кормах але цього мало! Підключайтеся до порятунку наших тварин! Звітуватимемося! Потрібні корма і може хтось захоче допомогти на покупку корму то ось карта 4149499140561554 Сергій. PayPal: [email protected] Дякую всім за підтримку.💙💛 Все буде Україна ❤️ Велике дякую Liliya Barill за 100 $ 🙏🙏🙏
-
Доброго ранку чи дня. Я зі своєю родиною(чоловік та двоє дітей) приїжджаємо до Канади по Cuaet в місто Єдмонтон. Благаю вас допомогти з інформацією. Хочу дізнатися як зараз йдуть справи з пошуком роботи у Єдмонтоні?! Чи можно знайти роботу відразу по приїзду? Для початку нам підійде будь-яка робота , головне влаштуватися. Ми чули що на складі Амазон можно працевлаштуватися відразу , але так це чи ні ми не знаємо, якщо є інформація з приводу цього, під скажіть. Хто зараз вже працює, може на вашому місці є вакансії зараз ? Чоловік громадян Туреччини , спілкується добре на англійській, турецькій та російській. Я українка спілкуюся добре турецькою, українською але англійська на базовому рівні. Допоможіть будь ласка з будь-якою інформацією щодо роботи. Дякую
-
Поиск по чату работает исправно. В чате можно найти пост с 52 сайтами по поиску работы
-
Anastasiia Monastyrna, вашу репутацию увеличил 😏🤓📡 📟. 🏆 Ваша репутация 169