🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Який номер гарячої лінії?
-
Писали, але все тихо
-
В закреплённых есть, где вопрос-ответ
-
Я так понимаю врачи есть, то есть нету проблем пройти
-
Max, вашу репутацию увеличил Rom Silver. 🏆 Ваша репутация 1
-
О спасибо я окрас туда и лечу. Там в начале помогают ну жилье на 14 дней или нет?
-
Вітаю, Ми готуємося до вильоту я хочу уточнити які документи потрібно роздрукувати, щоб отримати необхідні дозволи в аеропорту?
-
Добрий вечір! Ми летимо до Канади з авіакомпанією Вест Джет Собі квитки вже купили Тепер треба купити квитки для кота Але додзвонитися в авіакомпанію для оформлення квитка для кота не можемо, чекаємо по 2 години на лінії- оператор не підключається Можливо хтось стикався з такою проблемою?
-
Надаю послуги психологічного консультування (онлайн сесії). Допомагю налагодити зв'язок з собою🧘 та світом 🤍 Якщо тобі складно зрозуміти, що з тобою відбувається, хто ти в цьому світі і як з цим всім впоратися - вихід завжди є і я з цим допомагаю. "Точка збірки відповідає за те як ви бачите і пояснюєте для себе матеріальний світ." (Кастанеда/ред.) = Якщо ти не розумієш точку своєї збірки, то це не означає, що правильної комбінації не існує... Я психолог, здобула вищу освіту у ЛьвДУВС. Працюю з : - низькою самооцінкою; - проблемами сепарації від батьків; - образами, відчуттям вини та сорому; - проблеми у стосунках - негативними емоційними станами та переконаннями; - страхи... Якщо ти не розумієш, що саме з тобою відбувається то ми можемо це вирішити на першій діагностичний консультації онлайн Записуйся до мене на консультацію Я чекаю саме тебе ❤️
-
Нужно учиться в Канаде, сдавать экзамены
-
враховуйте ще те що в Канаді навчання на лікаря дуже складне, там високі вимоги. на медсестру легше
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, якщо в мене віза CUAET закінчується в січні 25го року, якщо я зараз поїду, і отримаю ВП, повернусь в Європу, чи зможу я потім наприклад прилетіти в Канаду в 26ому році?
-
без дійсної візи ви не зможете потрапити до Канади