🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Надаю послуги психологічного консультування (онлайн сесії). Допомагю налагодити зв'язок з собою🧘 та світом 🤍 Якщо тобі складно зрозуміти, що з тобою відбувається, хто ти в цьому світі і як з цим всім впоратися - вихід завжди є і я з цим допомагаю. "Точка збірки відповідає за те як ви бачите і пояснюєте для себе матеріальний світ." (Кастанеда/ред.) = Якщо ти не розумієш точку своєї збірки, то це не означає, що правильної комбінації не існує... Я психолог, здобула вищу освіту у ЛьвДУВС. Працюю з : - низькою самооцінкою; - проблемами сепарації від батьків; - образами, відчуттям вини та сорому; - проблеми у стосунках - негативними емоційними станами та переконаннями; - страхи... Якщо ти не розумієш, що саме з тобою відбувається то ми можемо це вирішити на першій діагностичний консультації онлайн Записуйся до мене на консультацію Я чекаю саме тебе ❤️
-
Нужно учиться в Канаде, сдавать экзамены
-
враховуйте ще те що в Канаді навчання на лікаря дуже складне, там високі вимоги. на медсестру легше
-
Добрий вечір. Підкажіть будь-ласка, якщо в мене віза CUAET закінчується в січні 25го року, якщо я зараз поїду, і отримаю ВП, повернусь в Європу, чи зможу я потім наприклад прилетіти в Канаду в 26ому році?
-
без дійсної візи ви не зможете потрапити до Канади
-
🎄Юліана Фокс🎄, вашу репутацию увеличил Olexandr S.. 🏆 Ваша репутация 14
-
Я зможу наприклад оформити іншу візу? Якщо я не буду їхати з Канади, я зможу там знаходиться до кінця поточної візи? Дякую наперед
-
Добрый день. Есть кто живет не первый год? Кто может поделиться впечатлениями? Стоит лететь или нет. Начитаешься, насмотришься , многие плачут. Вкалывают как в Индии , кто вообще не может себя найти . Потом вообще не могут улететь назад. Тратят все сбережения и выживают потом. Правда ли это?
-
Нажаль чужий досвід нічого не скаже про те який досвід буде у вас. Комусь тут подобається і йому вдалося тут добре влаштуватись. Комусь не пощастило. Комусь тут просто не подобається. Ви можете перечитати мільйон історій і ваша власна в ітозі не буде схожа не на одну з них. Хоча після 30-градусних морозів не цьому тижні особисто я б не радила сюди їхати 😆 жартую, навіть після цього вважаю що в Канаді не погано
-
Что не все красиво как кажется. Зп 15-17 долл. в час до вычета налогов и то если найдешь. Природа красивая , но в городах ты особо с ней не пересекаешься . Не все чисто и красиво как кажется . Много психов и безработных . Единственное что люди не плохие вроде. Понятно , что у каждого по разному , но вот время до 31 мата осталось не много . Вот собираю информацию и анализирую . 😞