🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Я маю летіти в Торонто з пересадкою в London Heathrow. Я маю візи в Канаду і США, але я не маю транзитної візи у Британію. На сайті Британії написано, що це не проблема. На інших сайтах пишуть, що не пустять на літак. Хтось летів з пересадкою у London Heathrow? Дуже вдячна за інформацію!
-
AlexaUA, вашу репутацию увеличил Yurii. 🏆 Ваша репутация 3
-
Добрий день усім. Допоможіть розібратися будьласка. Чоловік приїде у лютому, буде мати з собою інтернаціональні права на водіння, що далі... Місцеві кажуть що він не може керувати тут без страховки і страховка дуже важлива, бо якщо щось трапиться в нього будуть великі проблеми. Страховку не дають з інтернаціональними правами ( дзвонили дізнавалися). Кажуть треба здавати тут на права, що не дуже швидко робиться. Поділіться інфо будьласка. Ми в онтаріо
-
Також,порадьте, будь-ласка якщо хтось знає - знайшов в іншій групі посилання на громадську організацію, яка допомагає придбати дешевше авіаквитки в Канаду - вони просять заповнювати заявку, в якій вказувати дані та прикріпити фото закордонного паспорта та фото вклеєної візи в Канаду на кожного члена сім'ї. Тоді вони кілька днів розглядають заявку, далі якщо погоджують, то присилають квитки, після чого \м відправляється частина оплати (якщо я правильно передав суть цього процесу). Питання наступне: чи можна такі дані відправляти третім особам, чи є якісь застереження стосовно відправки таких даних як закордонний паспорт та вклеєна віза, а також дані членів сімї?