🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка чи є варіанти бюджетно або безкоштовно знайти тимчасове житло на перший час якщо не видадуть готель по приїзду? Можливо хтось зможе допомогти приютити на тиждень два нас з чоловіком ( ми плануємо приїхати в кінці січня)
-
Доброго вечора Хто може підсказати, заповнив заявку на CUAET більше року назад, її одобрили, але вклейку в паспорт не зробив і час вийшов для неї і нові заявку теж не приймають) Писав заявку в critical situation, ніяких відповідей не було. Чи можна іншим способом відновити її або посольство Канади чи може допомогти відновити її. Буду вдячний за відповідь
-
Доброго дня! Може хтось може підказати, як можна перевірити джоб офер? Компанія з Торонто відгукнулась на моє резюме на віддалену роботу, була дивна співбесіда по месенджеру, я подумала що це шахраї, але сьогодні мені на пошту прийшов джоб офер, і я не можу зрозуміти це шахраї чи реальна робота, бо все таки співбесіда в телеграмі виглядає дивно.
-
Вони просто просять підписати офер і потім типу треба копію мого айді відправити. Переживаю з приводу цього, комусь відправляти айді. Буде дуже дивно, якщо я напишу лист на пошту компанії, яка вказана на сайті і попрошу підтвердити чи це реальний офер?
-
З домену схожого на їх