🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
там вопрос по существу. ваше личное мнение о том чего в вопросе нет меня не интересует
-
Пожалуйста
-
Спасибо
-
Могут быть вопросы у офицеров по возвращению обратно в Канаду...деньги поступают обычно от 3 до 7 рабочих дней если все хорошо.
-
Пожалуйста 😌
-
Понял , спасибо .
-
Нет, вы должны находиться в стране..и так записаться по телефону или лично... Или же до прибытия в Канаду его пройти в клинике которая сотрудничает с иммиграцией Канады.
-
И еще один вопрос если не трудно , существует ли электронная запись на мед осмотр что бы заранее записаться на дату прилета?
-
Пока действует ваша виза и WP да, но смотря на сколько покидаете страну и причина. Ведь никто не знает какие вопросы могут задать офицеры и от их решения зависит пускать обратно в страну или нет.
-
Это знаю , спасибо . Сразу сделаю
-
Вопросы могут возникать каждый раз когда выезжаешь из страны ? Я же так понял что это законно покидать страну и возвращаться
-
И ещё, в течении 90 дней вы обязаны пройти медосмотр, иначе лишат WP
-
⁉️Офіцер може відмовити у вʼїзді до Канади, навіть якщо є WP чи SP (коротко) 🔹Багато людей, які приїжджають до Канади на робочу або студентську візу, планують повернутися до своєї країни походження чи інше місце на деякий час. Однак, навіть якщо у вас є дійсна робоча або студентська віза, офіцер на кордоні може відмовити вам у вʼїзді до Канади. 🔹Офіцери на кордоні мають право відмовити в вʼїзді до Канади будь-якій особі, яка, на їхню думку, не відповідає вимогам імміграційного законодавства Канади. 🔹Будьте готові відповісти на запитання офіцерів на кордоні про причини вашого відʼїзду з Канади та плани на майбутнє. 🔹Якщо офіцер на кордоні відмовив вам у вʼїзді до Канади, ви отримаєте письмову відмову. Ви можете оскаржити цю відмову в імміграційному суді.
-
Не дуже зрозуміло, чому саме відмовити? Тому що я через пару місяців чи років хочу мотнутися на Україну в гості? Чи що саме мається на увазі. На в'їзді казати, що назавжди я ваш? І ні ногою з Юкону не піду?
-
Бо людина завжди летить з певними планами, а відмова з невідомих причин не є проблемою цієї людини. Це фактор, на який ніхто окрім офіцера не може вплинути
-
Почему должны за билеты что то возвращать?
-
І на скільки часто видають відмови, взагалі?
-
У разі відмови рефанд за квитки не видається?
-
Это уже вопросы к иммиграционным офицерам...или у них будут к вам вопросы)
-
Чи можуть виникнути питання, якщо у людини з багажу буде лише рюкзак? Бо мій друг збирається летіти саме так
29 Jan 2023, 14:15
111561/127673
about 3 hours ago