🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Многие в курсе Читайте на canada.ca - будете среди них
-
Нет
-
В смысле?) Подача всех документов онлайн))) Просто то, что получаете, переводите на инглиш/френч с аффидавит переводчика - и всё
-
Я індуса вчив паяти мікросхеми але він добре розмовляє англійською, не по індуськи)
-
Чи буде в Канаді попит на перманентний макіяж?
-
Добрий день! 🌞 Мене звати Наталiя! Я дипломований вчитель англ. мови зі стажем. Надаю онлайн - уроки сучасної англ. мови. 📚 ✍ Розмовна мова та граматика для початківців та просунутих. Знання - це сила! 💪 Використовую інтерактивний метод навчання враховуючи потреби та особливості учнів. На уроці активно задіяні: Слухання 🦻 Говоріння 🗣👥 Читання 📕 Письмо 🗒 Відео 🖥 👀 Аудіо 🎧 📀 Вміння просто пояснити складні моменти граматики. Запорука успіху - систематизований підхід та регулярність. Все не так важко, як може здаватися 🧗♂🏔😉 З англійською мовою життя стає легшим, цікавішим та відкриваються нові можливості 🌍 Є бажання, а часу не вистачає? 🤔⏰ У кожного з нас є прихований час. Щоденно удосконалюю мову та спілкуюся з носіями. Ви також зможете впевнено йти по життю із однією з найкрасивіших мов у світі. 🛤 Сподіваюсь на приємну співпрацю 🤝
-
Нет
-
В каждой провинции разная стоимость. Есть провинции, в которых бесплатно
-
Доброго дня! Можливо, хтось ставкувався з подібною ситуацією. Мій чоловік після 11 місяців очікування отримав візу робочу по программі. Причина отримання візи всього на півроку – це те, що в нього його паспорт закінчується через 7 місяців. І тому дали ось візу на 6 місяців. Зараз стоїть питання, як можна продовжити ось цю робочу візу? Чи є якісь варіанти? Якщо хтось знає, буду дуже вдячна.