🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Нет
-
В каждой провинции разная стоимость. Есть провинции, в которых бесплатно
-
Доброго дня! Можливо, хтось ставкувався з подібною ситуацією. Мій чоловік після 11 місяців очікування отримав візу робочу по программі. Причина отримання візи всього на півроку – це те, що в нього його паспорт закінчується через 7 місяців. І тому дали ось візу на 6 місяців. Зараз стоїть питання, як можна продовжити ось цю робочу візу? Чи є якісь варіанти? Якщо хтось знає, буду дуже вдячна.
-
Oleg V., вашу репутацию увеличил Олена Новак. 🏆 Ваша репутация 2
-
А якщо продовжити паспорт також можливо? Це точно ? Дякую вам
-
Добрий день! Не підкажете чи працюють волонтери по вихідних в аеропорту Торонто?
-
Вітаю. Подавалась на візу по програмі CUAET. Отримала visitor, a не worker. Можливо, у когось була така ситуація - поділіться, будь ласка, досвідом, що з такою візою очікує по приїзду в Канаду
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)