🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Не совсем поняла что именно нет?
-
Не нужно мне писать в личку, пожалуйста Задавайте все вопросы здесь
-
Такое решение офицера
-
Спасибо большое еще раз! А с чем может быть связано то, что не получаешь в аэропорту?
-
Не всегда
-
Спасибо большое! А ворк пермит также в аэропорту, верно?
-
Доброго дня, підкажіть, будь ласка, отримавши SIN, чи стає людина автоматично податковим резидентом Канади? В мене така ситуація: приїхала в Канаду 2 січня, з великої Британії, отримала фінансову допомогу, шукаю зараз роботу тут, але мені запропонували хорошу роботу в Ліверпулі і я думаю повернутися. Чи маю я тепер якось повернути фін допомогу Канаді ? Як відмовитися від захисту тут ? Або чи маю я сдавати податкові декларації в Канаді до кінця дії сіну і вказувати там свою британську роботу і дохід ? Дякую
-
t.me/UKRinCAN/137713
-
Житло не знімала, на роботу ще не вийшла, встигла лише оформитись і банківську картку з виплатою отримати
-
Не всегда нужна работа… Даже просто снять какое-то жильё - это уже может считаться связью с Канадой
-
Мається на увазі в Канаді ? Тобто якщо тут я ні дня не працювала і їду назад в Британію, з британської зарплати ці три роки я платити податок не повинна ?
-
Сін і податки не повʼязані, сьогодні це дізналася в Service Canada. Він може бути відкритий і 5 і 10 років, нічого страшного. А от податки треба заплатити якщо працювали хочаб день.