🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Привіт всім, тут така ситуація, мені 16 хочу виїхати в Канаду але без батьків чи можливо так? Чи потрібно мені оформлювати візу? Чи є там якась організації яка мене зможе кудись поселити, на жаль родичів там не має. Якщо в когось була така ситуація буду рада якщо розповісте!
-
Визу нужно оформлять всем И в Канаду самостоятельно прилететь тоже можешь, имея при себе разрешение от родителей обязательно. И так же до 18 лет в Канаде у тебя должен быть опекун.
-
Ну людям приходит уже письмо счастья, что нужно вернуть денег ☺️
-
У них общая база…Там даже и передавать особо ничего не нужно 😅
-
Канаде всё равно на временную защиту… А вот странам, которые дают временную защиту - это уже другой вопрос
-
Доброго дня! Порадьте, будь-ласка, район у Торонто де можу розглядати житло на тиждень два. Я буду з дитиною 6 років
-
Внутрішньо переміщені особи та українські мігранти, які повертаються з-за кордону, впродовж 6 місяців зможуть отримувати допомогу, як малозабезпечені. Відповідну постанову ухвалив Кабмін 26 січня. ℹ️ Раніше допомога малозабезпеченим сім’ям не могла призначатися, якщо в родині є працездатні особи, які не працюють, або за них не сплачувався ЄСВ упродовж попередніх 3-х місяців перед зверненням за допомогою. Чого стосуються зміни, хто отримуватиме допомогу — відповіді в інфографіці👆 Facebook | Instagram | Twitter
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Сашик. 🏆 Ваша репутация 388
-
У неповнолітніх в Канаді в будь-якому випадку має бути опікун