🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Всем привет. Я сделал предложение своей девушке, и хочу спросить. Если она сменит фамилию в паспорте, то это как-то помешает ей прилететь в Канаду и оформить все документы? Она когда заполняла форму на сайте то указала что не жената .
-
Добрый день. У меня готова виза и я могу попасть в Канаду до 31го марта , но у моей жены и детей визы не готовы и мы не знаем когда это случится. Если я прилечу до 31марта , а они уже после , в каком статусе они там будут проживать и будет ли у них мед страховка ?
-
Марина Климова, вашу репутацию увеличил Jeka Amarie. 🏆 Ваша репутация 11
-
Спасибо
-
Конечно. Я бы прилетела в Канаду, а потом решала о смене фамилии и документов. Можно оформить брак без смены фамилии
-
Т, вашу репутацию увеличил Dmitriy Swim. 🏆 Ваша репутация 608
-
Как всегда четко по теме. Спасибо большое
-
В онтарио 90 дней.
-
Вітаю всіх. Підкажіть будь ласка, якщо чоловік сьогодні проходив онлайн інтервʼю в фірмі, яка зареєстрована в Америці з офісом там же, в IT сфері, але чула що для ПР треба саме канадську фірму, найкраще в цій же провінції що і жити будемо і обовʼязково як найманий персонал, а не ЧП. Ми тільки вилітаємо з Європи скоро. Може хто розбирався в питанні і зможе щось підказати? 🙏 бо я ще чайник 🫖 в цьому) А наступна детальна співбесіда з ними вже в понеділок 😳 і можливо треба буде дати відповідь якщо запропонують роботу. Розумію що треба з консультантом імміграційний про таке розмовляти, але нам порадили жінку, яка в Калгарі працює не онлайн і думали вже до неї по приїзду сходити, щоб займалась нашою справою від початку 🤷♀️ а тут відповіли неочікувано на СV 🤪 Заздалегідь дякую за будь яку інформацію.
-
Привіт