🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, якщо літак до Едмонтона із пересадкою в Торонто(1,5 години), чи обов’язково робити Ворк Перміт саме в Торонто(перше місто прибуття)? Чи можно зробити WP в кінцевому пункті? Заздалегідь вдячний!)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокс і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
В кого є вайс на канадскі документи? Є можливість заробити
-
Всіх вітаю! Будь ласка ВІДГУКНІТЬСЯ хто планує їхати з України до Оттава чи Монреаль 🤗 у БЕРЕЗНІ🙏. Племінник 15 років отримав візу буде летіти сам шукаємо супровод йому.
-
Есть разные варианты, но без CUAET и на общих основаниях (что значит не просто ). В любом случае если Вы будете здесь то это будет гораздо проще чем приезжать после , вдвоем , при том, что нужно все доки оформлять заново если будете ехать после закрытия программы. Поищите в этого автора , он предлагал вариант выхода с подобной ситуации , не знаю насколько рабочий вариант , нужно консультироваться с профи youtu.be/66MQFmRL0IA?si=kzRl2iCeAP0szihO
-
Доброго дня Знайома прилітає на наступний місяць в Калгарі Є ще готелі на два тижні
-
Если беременность протекает нормально и не сильно большой живот, то на самолёт посадят и можно лететь. Я летела так., но если беременность сложная то лететь не надо. Проконсультируйтесь с вашим врачом. Если Вы сможете минимизировать стресс в связи с переездом в другую страну, то беременность не проблема для именно перелёта.
-
Доброго дня. Може хтось зіштовхувався з таким питанням, чи треба відміняти німецький тимчасовий захист перед поїздкою до Канади? Наша сім'я НЕ отримує грошової допомоги від Німеччини. І всерйоз думаємо кинути в Німеччині все і податися до Канади
-
Обязательно в первом аэропорту прибытия - в Торонто. Будете получать ВП и проходить собеседование с миграционным офицером.
-
Можно не відміняти
-
Привіт! Я на 7 місяці також, перелетіла ось два дні назад. До 36 тижня можна літати, тільки справку від лікаря треба. Якщо хочте, напишіть мені в дірект
-
Привіт! Напишіть будьласка хто летів з Німеччини як замовляли авіаквитки до Торонто!
-
Oksana Nadion, вашу репутацию увеличил TANIYA RUBAKHA. 🏆 Ваша репутация 4
-
Велике дякую!!!
-
Ще не летіли, але квитки придбали, на сайті авіакомпанії Condor, виліт з Франкфурту
-
Заполняю заявку. Не могу понять, если я заполняю на дочку, какой вариант выбрать?: Myself and/or dependant(s) или Guardian for a minor Подскажите пожалуйста, какой правильный вариант?)
-
Какую такую заявку
-
., вашу репутацию увеличил TANIYA RUBAKHA. 🏆 Ваша репутация 6
-
Велике дякую за відповідь!!!
-
Брав прямий рейс у condor.
29 Jan 2023, 14:15
about 3 hours ago