🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Та бумага яку дають відразу після проходження, з вашим фото та штрих кодом
-
Если вы без багажа, то можно и самостоятельно купить билеты. У нас был багаж и дети, мы не готовы были лететь с пересадкой длительной или через Лондон. Мы смотрели билеты одновременно с Юлей и через Юлю было дешевле покупать чем самостоятельно на один и тот же рейс
-
А кто то летел через Амстердам?
-
Там много нюансов, но найти всегда можно что-то дешевле, если задаться целью, единственное что да, пересадки с детьми менее удобны 🤷♂️
-
Доброго вечора! Порекомендуйте будь ласка перевіреного міграційного консультанта/юриста, компетентного в питаннях Study Permit🙏🏻
-
Після початку повномасштабної війни чимало українських громадян вимушені були залишити свої домівки та шукати прихисток за межами України. ❗️Тож, якщо Ви опинилися за кордоном і потребуєте кваліфікованої допомоги та підтримки, Ви можете звернутися до нашої інституції. Як це зробити — в інфографіці👆 Facebook | Instagram | Twitter
-
Євгенія, вашу репутацию увеличил Halyna Zaitseva. 🏆 Ваша репутация 1
-
Зрозуміла, дякую за відгук🫶🏻
-
Kate, вашу репутацию увеличил Halyna Zaitseva. 🏆 Ваша репутация 5
-
Дякую за відгук) Так, у мене теж багаж, ручна і 2 валізи
-
Німецький захист анульовується автоматично, якщо Ви відсутні 6 місяців в Німеччині
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, буду зараз переводити документи в Польщі на англійську, бо маю з донькою різні прізвища і була потім в мене ще зміна прізвища після одруження, тож в свідоцтві про народження доньки моє дівоче вказано. Який саме переклад мусить бути? В бюро перекладів сказали, що для офіцерів вистачить просто звичайного з печаткою бюро перекладів, але думаю може якісь нотаріальний спеціальний треба для документів або присяжний? 😳 Щоб мені доказати що це моя дитина зі мною летить взагалі і не було проблем при посадці 🥹