🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я «засуджую»? Вы в себе?)
-
Куда ехать будите в Канаде? В винипег?
-
Так і не засуджуйте людину за це) а то написуєте тут яка вона погана, а жіночка всього лише питання завдала
-
Канада ждет вас!
-
ну я ее поддерживаю. тут ничего такого нет. та и для ребенка ток плюсом будет.
-
Так вот ваш комент: Так це таки породільний туризм 😆 дарма ви накинулися на людину вище бо вона таки була на 100% права ))))
-
Все уважаемые , тема закрыта...обсуждаем вопросы по теме чата.
-
Еем, це не мої слова, агов))
-
Никто не издевается. Какой вопрос, такой и ответ)
-
То есть этот комент был в тему: Породільний туризм розповсюджене явище. Вже стали як циганва, якщо не гірше. ?
-
На офіційному сайті навіть написано - хочте родити і отримати канадійця, всі карти вам в руки, але як народили — їдьте додому з Богом
-
Але мати може знаходитися в Канаді поки дитині не виповнилось 18 тільки на основі того що в Канаді знаходиться дитина?
-
Не честно
-
Вообще
-
Так что маме нет никаких ослаблений в пиаре?
-
Але насправді у Канаді є навіть програми для породільного туризму, і Канада підтримує цю ідею (тобто це не якісь там махінації). Але батькам канадійця ніяких бонусів не дають. Дитинка по досягненню 18 років може подати на візу батьків як для тих, кого він-вона забезпечує. Такшо така собі перспектива
-
И что, на это не влияет. Ребенок получает гражданство, но если через него PR, то ему должно исполнится 18 лет
-
Сразу надо пиар давать
-
Канадца родили
-
Як це
29 Jan 2023, 14:15
115196/127643
about 8 hours ago