🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
WiFi багато де є, безкоштовний, може стати в нагоді на перших порах
-
AlexaUA, вашу репутацию увеличил ᴠᴀᴅɪᴍ 🍉. 🏆 Ваша репутация 5
-
дякую дуже!))
-
дуже мала імовірність що тут є екстрасенс який по сумісництву ще й працює на вашого оператора в службі технічної підтримки і зможе надати вам вичерпну інформацію по роумінгу)
-
Мадам,шутка естественно....просто немного странный вопрос ,в некоторых аэропортах не работает вайфай ..вернее не все телефоны к нему почему то подключаться. Но вы не переживайте раньше были волонтеры которые бесплатно оформляли на вас карточки.
-
Обязательно после прилета в Канаду нужно сездить в супермаркет костко. Говорят хороший
-
Це не так
-
Тут теж є, дізнайтесь вартість у свого оператора
-
А разве там не надо быть self employed чтобы регистрироваться?
-
Просто привыкла, что везде в Европе есть Украинский роуминг
-
Але повірте дивитись там немає на що, самий звичайний магазин
-
Ну тут у костко вас навіть на поріг не пустять без членської картки, тож така екскурсія може обійтися у 60-120 cad 😅
-
В Британії до костко ми попасти не можемо, тому тут сходили би як на екскурсію)) але якщо треба реєструватися, то звичайно що не варто того
-
Костко потрібен тільки тоді коли ви вже живёте в Канаді якийсь час і впевнені що будете там ще довго-довно жити, коли у вас вже є автомобіль і якщо у вас велика родина. Тоді так має сенс платити 60 cad на рік
-
🦊Юліана Фокс🦊, вашу репутацию увеличил Nika. 🏆 Ваша репутация 20
-
Добре, дякую за розʼяснення. Декілька разів цей жарт про костко зустрічала, але коли не в курсі, то якось дивно
-
В первый день в костко потратили - 1к кад😁😁 Очень дорогая экскурсия😁
-
Може довготривала оренда є різниця, але букінг то капець
-
Ну не знаю, дивився я оце букінг Торонто і Галіфакс Сент Джонс, то в двох останніх в півтора-два рази дорожче
-
Мадам,Европа это один материк с Украиной. Я вас наверное удивлю но украинские вышки спутниковой связи из Украины не достают сигналом до Канады. Дизале, мадам
29 Jan 2023, 14:15
115339/127736
about 3 hours ago