🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вітаю! У кого є розуміння в питанні - в сім‘ї народилася дитина, і вона немає візи куает -всі інши мають - як діяти?
-
Подавать заявку на визу на общих основаниях, оплачивая все пошлины и услуги
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Друг делает тусовку в стиле Anti Valentine day в пятницу, есть желание у кого-то присоеденится?
-
Молода і енергійна дівчина шукає роботу в Торонто. Відкрита для різних сфер діяльності та готова до нових викликів. Відповідальна, комунікабельна та швидко навчається. Хочу відзначити, що моя англійська на даний момент слабка, але я активно займаюся її покращенням. Працювала на виробництві буряку та на складі в Латвії 1 рік.Гнучкий графік вітається. Напишіть мені [[email protected]] для додаткової інформації. Дякую!
-
Вітання! Пропоную вам підробіток. Гарантую стабільний прибуток. Від вас потрібно: -Трохи вільного часу щодня -Доступ в інтернет -Бажання навчатись та заробляти Ми в свою чергу гарантуємо: -Навчання -Кваліфіковану підтримку протягом усього часу роботи. І НАЙГОЛОВНІШЕ, ми не вимагаємо ваших паролів і доступу до ваших даних! З усіх питань звертайтесь до мене у будь-який час!)
-
Nat, вашу репутацию увеличил ликочка. 🏆 Ваша репутация 3