🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня, можливо ви знаєте людину яка займається машинами які були взяті в кредит і заберає їх собі? Всім хорошого настрою, якщо є якась інформація пишіть в пп 📩
-
Вітаю. Може хтось стикався з такою ситуацією. Чоловік має українські водійські права, отримував дуже давно, може 2010, вони безстрокові. Українською написано все вірно, але в прізвищі латиницею замість «і» стоїть «у». Може хто знає чи це буде великою проблемою в Канаді, в Дії він має нормально написане прізвище, підтягнулося вірно, як у паспорті. Але на пластику чомусь так 🤷♀️😞 за це ми згадали тільки зараз, можна спробувати замінити, наче їх недовго роблять, але вже скоро виліт, можемо не встигнути(( Де можна дізнатись подібне, може написати чи подзвонити в якусь Канадську організацію яка цим займається можна якось, але я нажаль не знаю навіть куди це?((
-
Не думаю, что это может быть проблемой..и этим не занимается никакая канадская организация.
-
Оформлення чего?
-
Наскільки я тут начитала це займає від 5 днів до 3 тижнів в залежності від того наскільки ви швидко все це робите та коректно заповнюєте бумажкі
-
Дякую
-
Можна
-
Ок, скільки часу займає легалізація себе? За тиждень впоратись можливо?
-
Временный резидент
-
А оформление WP зависит от очереди перед Вами
-
В Канаде Вы - работник
-
В Канаде нет временной защиты и беженства
-
Тимчасовий захист
-
Можливо хтось нещодавно міняв і зможе підказати по термінам
-
Хто може підказати послідовність дій коли знаходишся в Канаді вже і треба оновити паспорт біометричний?
-
6-9 месяцев может быть ожидание готового паспорта
-
July Dakal, вашу репутацию увеличил Лена. 🏆 Ваша репутация 2
-
Спасибо большое
-
Т, вашу репутацию увеличил Лена. 🏆 Ваша репутация 616
-
Да, спасибо
29 Jan 2023, 14:15
115534/127837