🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Тільки на сало
-
Natali Saltykova, вашу репутацию увеличил Максим Устименко. 🏆 Ваша репутация 1
-
Дякую
-
t.me/WorkCalgary
-
Подскажите, пожалуйста-та, что можно получить по прилету сразу в аэропорту?WP, SIN, купить SIMку? Мы прилетаем в Калгари
-
И как вообще кредит или рассрочка в Канаде на мелочь всякую? Сложно или без проблем?
-
Всем привет. Подскажите, есть в Канаде интернет магазин электроники, чтобы можно было технику в рассрочку взять? Как в Германии Отто например. ?
-
t.me/Moving_Calgary_Alberta/1
-
⚙️Авто сервіс м. Калгарі⚙️ 🛠 Надає послуги: ➕планове технічне обслуговування ➕Поточні та капітальні ремонти ➕Усунення поломок ➕Діагностика автомобіля ➕Кузовний ремонт ➕Фарбування автомобіля ➕Передпродажна підготовка ➕полірування автомобіля ➕Out of province inspection ➕Insurance inspection ➕Підбір автозапчастин за найкращими цінами 💲 💩Контакти: 💩 @papapan90 💩 +1 825 288 4433 📍Адреса: 4250 Ogden rd se
-
Раді повідомити, що відкрито запис на подачу персональних податкових декларацій за 2023 рік. Заповнюйте будь ласка форму в кінці цього повідомлення, натиснувши на Fill out form. Ціна за декларацію починається з $50 для робітника або з $75 для самозайнятого. Залежно від складності або додаткових форм ціна може зростати до $100, рідко коли вище. Нульова декларація коштує $50.00. Для тих, хто вирішить звертатись до нас на прикінці податкового сезону (на весні), ціна за декларацію може зростати. Процедура на даний час наступна: 1. Ви заповнюєте форму та відправляєте мені; 2. На протязі 2х тижнів я перевіряю ваші дані і якщо ситуація складна назначаю з вами консультацію - 15 хв. безкоштовно. Зазвичай консультація онлайн. 3. Якщо ситуація проста я підтримую з вами зв’язок по емайлу та надсилаю список необхідних документів або потрібну інформацію; 4. Ви збираєте усю інформацію та документи і надсилаєте мені на емайл; 5. Я закінчую ваші декларації та надсилаю вам разом з моїм інвойсом; 6. Ви перевіряєте, що нічого не забули та підписуєте, а також сплачуєте мої послуги по e-transfer; 7. Я надсилаю ваші декларації у податкову та ви отримуєте підтвердження. 8. Ви отримаєте лист NOA ( notice of assessment) від податкової на протязі 2-3 тижнів, якщо до вас не має ніяких питань. Увага - повернення податку може прийти разом з NOA паперовим чеком або на ваш рахунок у банк, якщо ви надали банківські дані податковій. У наступних постах в Instagram та Facebook буду надавати вам більш детальну інформацію щодо податкових форм, типу Т4 або на рахунок можливих витрат, що оптимізуютть ваші податки. Тому слідкуйте за соціальними мережами мого бізнесу. Контакти на візитці, що на початку форми. Всім гарного дня! З повагою, Елла Авакян 👉 @ellataxes Tax, Accounting and Business Solutions http://forms.gle/rDd4dg9nvdoddzdEA
-
Всем привет! Ребята подскажите пожалуйста, в Торонто для семьи (отец, мать и ребенок) приблизительно и в среднем сколько займет по времени прохождение всех основных и первоначальных инстанций, (от получения WP, до получения единоразовой помощи и сдачи медкомиссии. И если кому-то будет удобно пожалуйста поделиться схемой с чего начать и что поэтапно за чём идёт в этом квесте, мы будем вам очень благодарны
-
YK, вашу репутацию увеличил DENYS HALICHII. 🏆 Ваша репутация 5
-
Спасибо
-
И если пошерстить чат - все ответы есть. Особенно про Торонто
-
1. Wp, по времени - от 15 минут до 4ех часов. Получать у офицеров 2. В некоторых аэропортах можно получить син, но проще в Service Ontario, от 15 мин до часу. 3. Банк, может понадобится запись, но в основном - пришел, предоставил доки, получил карту дебетовую на руки, кредитка - через 2 недели почтой. 4. Фин помощь - от 3 до 5 дней получение 5. Мед экзамен - запись обязательна, сдать можно все в течении дня. По времени - опять же зависит от количества людей. 6. Получение страховки - пол часа