🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
-
Подивіться групу Pets to Canada. Якщо коротко, то це непросто. Треба мати міжнародний комплект документів та щеплення для тварини. Також треба бронювати тварину на рейс заздалегідь і при умові, що такі місця на рейсі будуть
-
Подскажите единоразовая денежная выплата приходит сразу или в течении какого то времени ? И возможно ли получить -уехать и ввернуться через несколько месяцев или могут быть вопросы из-за этого?
-
Друзі всі привіт, запитання до людей які якимось чином працюють з імміграційними центрами, я з жінкою і старшим сином уже 4 місяці в Канаді, тепер жінка поїхала в Україну щоб забрати двох менших але так склалися обставини що до 31 березня вони не можуть прилетіти, отож якщо у мене і в жінки є WP який статус буде менших дітей якщо вони прилетять після 31 березня? Дітям нададуть дозвіл на проживання до терміну дії нашого WP? Дякую.
-
Дякую, так все є
-
Мені обов’язково летіти в Торонто?? Чи на основі документів жінки дітям все видадуть?
-
Перегляну довіреність начебто вписував і Канаду
-
Т, вашу репутацию увеличил Mihail Gerbey. 🏆 Ваша репутация 621
-
Дуже дякую, на вивіз з Украіни точно є а ще треба і на ввіз в Канаду?
-
А я і не знала що одній тут не вижити. Вже цілий тут чекаю як одна тут сконаю 😄 Ну що ж, раз ви так кажете то піду шукати собі дружину )))