🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Говорят с 5 часов
-
Много плюшек таких есть, но это чисто для Канадцев. Там где то 1400 на человека, если не работаешь.
-
Это для канадцев.
-
В смысле?
-
Наприклад, є в Британській Колумбії для тих хто з cuaet, але треба бути вже з 0 на рахунках і без роботи. Та щомісяця підтверджувати цей статус. Максимум до півроку можуть виплачувати, і там сума на 1 людину, що і на житло не вистачить.
-
Но тогда про PR можно забыть… это тоже нужно учитывать, если в планах есть дальнейшая легализация
-
Шукайте провінційні програми підтримки українців які прибули по cuaet, а не для малозабезпечених.
-
Альберта
-
Провинция какая? В Квебек сити платят по 800 в мес.для тез у кого нет вообще никакого дохода. А течении полугода ( его ещё называют. Пособием по безработице)
-
Насмотрятся тиктока....
-
Тимчасовий
-
Какой захист?)
-
Добрий вечір, хто може проконсультувати з приводу легалізації та отримання захисту? Чоловік нещодавно виїхав з України, є кілька запитань, напишіть будь-ласка в пп
-
Це до Німеччини йому треба їхати
-
Дизале . Тут я вам не помогу
-
Канада не предоставляет статус временной защиты
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Скільки +- уходить на їжу на місяць в Торонто?
-
Смотря чем вы привыкли питаться и в каком количестве
-
В Альберте 750
29 Jan 2023, 14:15
116839/127663
about 2 hours ago