🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
А ви прям в усіх банках картки заводили? PS в Scotiabank відразу видають картку
-
🔥Хто шукає авто в кредит в Калгарі? Мій знайомий купив авто в кредит в Calgary Car Centre. Йому швидко узгодили кредит . У них великий перелік доступних перевірених автівок. За подробицями пишіть Георгію Він залюбки поділиться досвідом як він купив теслу в кредит 👉 @HEORHII3698 🔊Це сайт Calgary Car Centre www.calgarycarcentre.ca/
-
Ні, заповненно, шукайте кімнати за 1к$ на два тижні, норм умови, або людей хто прийме🤷🏽♀️
-
Треба шукати в інтернеті, але як мені знайомі казали, там усе підгружено, я там прожила 5років, і кожного разу коли шось потрібно було, я забивала😂
-
привіт, виникла проблема з отриманням виплати, може хтось зможе допомогти c: прилетів вчора, вже пройшло точно більше ніж 24 години, тож мало би бути що imm1442 вже внесений в бази але нажаль пише що якась інформація невірна, тож зателефонував на лінію, сказали що зарепортили баг та треба чекати тиждень 🫠 може хтось стикався та знає кіко часу це може зайняти
-
Таке буває. Не раз бачила подібні історії, треба почекати тиждень і спробувати знов. Зазвичай отримання фін допомоги займає від одного до трьох тижнів.
-
Такая же штука. в субботу они работают или с понедельника звонить?
-
підскажіть будь ласка, ящко у мене рейс Стамбул-Торонто, транзит 2 години в Лондоні. Ерайвел та департ термінали однакові. Потрібна віза транзитна чи ні?
-
Вітаю. Читала на сайті уряду Канади, що довідка про несудимість з країни твого громадянства не має терміну дії, якщо ти більше не вʼїжджаєш туди. Зараз знаходимось в Європі і читали що великі проблеми з чергами та строками в консульстві в Едмонтоні, тому хотіли зробити в нашому консульстві в Польщі цю довідку. Надрукували витяг з дії і хотіли просто завірити, але там мені сказали, що скоріш за все для Канади треба саме українськими консульствами в Канаді завірена довідка, тому що там сертифіковані Канадою консули наче. Але не впевнено якось це звучало, та ніде такої інформації не можу знайти, може хтось розбирався в питанні та знає закон?
-
Можно просто из Дии вытянуть и перевести с аффидавитом
-
Срок действия документов зависит от программы иммиграции, по которой идти. Для провинциальных программ справки о несудимости должны быть не более года назад выданы. И со всех стран, где жил человек 6 месяцев и более с 18 лет
-
Будь ласка,прошу підписати петицію-вшанувати посмертно пам'ять ВОЇНА ГЕРОЯ УКРАЇНИ,який віддав своє життя захищаючи нас всіх🙏🙏🙏petition.president.gov.ua/petition/215526?fbclid=IwAR2gteyDfky0c4BeHwBqIIuJtfamNeq8Cs3m681ZbTlukFD3PnHvujgj-Iw#Дуже дякую, всім хто підписує петицію, це надзвичайно важливо для сім'ї загиблого😭💔🙏