🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Таке буває. Не раз бачила подібні історії, треба почекати тиждень і спробувати знов. Зазвичай отримання фін допомоги займає від одного до трьох тижнів.
-
Такая же штука. в субботу они работают или с понедельника звонить?
-
підскажіть будь ласка, ящко у мене рейс Стамбул-Торонто, транзит 2 години в Лондоні. Ерайвел та департ термінали однакові. Потрібна віза транзитна чи ні?
-
Вітаю. Читала на сайті уряду Канади, що довідка про несудимість з країни твого громадянства не має терміну дії, якщо ти більше не вʼїжджаєш туди. Зараз знаходимось в Європі і читали що великі проблеми з чергами та строками в консульстві в Едмонтоні, тому хотіли зробити в нашому консульстві в Польщі цю довідку. Надрукували витяг з дії і хотіли просто завірити, але там мені сказали, що скоріш за все для Канади треба саме українськими консульствами в Канаді завірена довідка, тому що там сертифіковані Канадою консули наче. Але не впевнено якось це звучало, та ніде такої інформації не можу знайти, може хтось розбирався в питанні та знає закон?
-
Можно просто из Дии вытянуть и перевести с аффидавитом
-
Срок действия документов зависит от программы иммиграции, по которой идти. Для провинциальных программ справки о несудимости должны быть не более года назад выданы. И со всех стран, где жил человек 6 месяцев и более с 18 лет
-
Будь ласка,прошу підписати петицію-вшанувати посмертно пам'ять ВОЇНА ГЕРОЯ УКРАЇНИ,який віддав своє життя захищаючи нас всіх🙏🙏🙏petition.president.gov.ua/petition/215526?fbclid=IwAR2gteyDfky0c4BeHwBqIIuJtfamNeq8Cs3m681ZbTlukFD3PnHvujgj-Iw#Дуже дякую, всім хто підписує петицію, це надзвичайно важливо для сім'ї загиблого😭💔🙏
-
ну или офицер просто захотел новую справку, если у той подходил уже срок
-
если не приняли - значит был или неправильно оформленный сам документ (к примеру не полный, не указаны все фамилии или неправильно указана причина для выдачи)
-
В другой группе писали, что офицеры не приняли и потребовали заверить в консульстве
-
конкретных требований к этому документу нет...
-
для некоторых работ могут попросить...для PR нужна
-
Перепрошую, а для чого і коли потрібна довідка про несудимість?
-
вот тут все контакты t.me/UKRinCAN/163091
-
это очень и очень вряд ли
-
Чи поселять в Торонто з дитиною 16 років , до кого там звертатися?