🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
нет
-
Треба буде ознайомитися)
-
вот прям цитата 1) Convention refugee abroad class You may be in this class if you: are outside your home country, cannot return there due to a well-founded fear of persecution based on -race -religion -political opinion -nationality, or -membership in a particular social group. Examples: gender, sexual orientation, etc.
-
Там тоже,как в нашей прекрасной стране,нужно показывать доказательства того,что твой дом уничтожен?
-
Зруйнований нерухоме, рухоме майно, особисті речі, війною, повод для біженства?
-
вполне, если подходят под критерии беженства
-
Сім'я може рахуватися як мала соціальна група?
-
информация в открытом доступе даже на canada.ca изучайте)
-
конечно...беженство - это для индивидуумов или маленьких социальных групп. Изучайте Женевскую конвенцию
-
Тоді обрадуйте хлопця, там трохи вище, що ніякого біженства)))
-
как есть)
-
Ой всё)))
-
прежде чем подобное писать - лучше бы Вы документы изучали😌
-
Я завжди думав це було для того щоб українці не були зобов'язані сидіти у тих країнах куди виїжджали, тому що "два три тижні максимум"
-
это не сюр...это так всегда и именно потому в ЕС выступили с Директивой, чтобы украинцам дать статус временной защиты...никак не беженства...
-
ах да, я же не с тем работаю 😂🤣
-
Розділ I Загальні положення Стаття 1 Визначення терміну "біженець" A. У цій Конвенції термін "біженець" означає особу, яка: 1) вважалася біженцем згідно з угодами від 12 травня 1926 р. і 30 червня 1928 р. або згідно з конвенціями від 28 жовтня 1933 р. і 10 лютого 1938 р., Протоколом від 14 вересня 1939 р. або згідно зі Статутом Міжнародної організації у справах біженців; постанови про відмову в праві вважатися біженцями, ухвалені Міжнародною організацією у справах біженців у період її діяльності, не перешкоджають тому, щоб статус біженця надавався особам, які задовольняють умовам, викладеним у пункті 2 цього розділу; 2) внаслідок подій, які відбулися до 1 січня 1951 р., і через обгрунтовані побоювання стати жертвою переслідувань за ознакою расової належності, релігії, громадянства, належності до певної соціальної групи чи політичних поглядів знаходиться за межами країни своєї національної належності і не в змозі користуватися захистом цієї країни або не бажає користуватися таким захистом внаслідок таких побоювань; або, не маючи визначеного громадянства і знаходячись за межами країни свого колишнього місця проживання в результаті подібних подій, не може чи не бажає повернутися до неї внаслідок таких побоювань. У тих випадках, коли будь-яка особа є громадянином декількох країн, вислів "країна її національної належності" означає будь-яку з країн, громадянином якої вона є, і така особа не вважається такою, що позбавлена захисту країни своєї національної належності, якщо без будь-якої поважної причини, яка випливає з обгрунтованих побоювань, вона не скористалася захистом однієї з країн, громадянином якої вона є.
-
К счастью или к несчастью кого-то, мы тут в Канаде не беженцы, а приехали на работу. И поднимаем экономику страны.
-
так я ж об этом сразу написала)))
-
Для чого вам та довідка?
29 Jan 2023, 14:15
117023/127536
41 minutes ago