🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗ Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні онлайн майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячним , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟣Scratch 🐱, Roblox, Minecraft🎮 🟣3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення фотошопу🎬🎨, 🟣Python🐍 , C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 🟪Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 🟪Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 ✍️Для запису пишіть мені у приват📩 Кількість місць є обмеженою‼️ Запис діє до 29.02
-
респектую такой смелости, это круто
-
Забронировать нельзя Заселение исключительно по факту прилёта, при наличии свободных мест
-
а как определить какой из украинцев пострадал от войны а какой нет? если дом не разбомбили то не пострадал? а если родственник погиб то уже пострадал или еще нет? А если пришлось уехать из своей квартиры в Киеве из за боязни ракет и снимать во Льове то уже пострадал?
-
Cuaet программа создана специально для помощи Украинцам пострадавшим от войны. Рабочие визы Канада выдавала давно, Но у вас шансов было 0. А теперь вы просто пользуетесь ситуацией. Пользуйтесь, пока на это закрывают глаза, но хотя бы не доказывайте, что это правильно.
-
Это действительно разрешено законодательно и точно работает в ДП документ. Но на примере конкретного консульства паспорта изъяли. Хотелось бы услышать конкретику от людей которые получали паспорта в консульстве города Эдмонтон при этом сохранили старые . Поделитесь кто сталкивался
-
Підскажіть будь ласка хтось уже був в Генеральному Консульстві України в Едмонтоні? Як ви це зробили? Нереально просто записатися або додзвонитися … а мені терміново потрібно зробити довіреність… просто не знаю що робити 😒