🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Если заявку не закрыли и не прислали пока отказ - то могут вклеить
-
Поки що не знайшла,але дякую.
-
Коли прийняла рішення через закриття програми летіти вже зараз то не встигала зробити новий 😩 До останнього надіялась що зможемо всієм родиною а тут вже пишуть що закривають програму і мішала летіти і тепер думаю як це потім отримувати паспорт і тд
-
Я про це не знала нажаль
-
О, то ви ще не дуже просрочили, деякі і через рік відправляли і їм вклеювали.
-
Я б на це не розраховувала
-
Вітаю всіх. Буду вдячний за інформацію. Як зараз з проживанням на 2 тижні, в Торонто? Ще надають готелі/хостели?
-
Вітаю! Скажіть будь ласка Приїхав в Канаду близько місяця назад. Мені 17, видали стаді і ворк перміт до закінчення паспорта(до грудня 2024). Чи зможу я продовжити стаді та ворк після 31 березня? Фізично не встигну до 31, бо треба паспорт. Що порадите?
-
Черги, немає місць навіть для мам з дітьми та інвалідів
-
Всем привет. Мне нужен человек который когда-то работал в пиццерии, чтобы я могла задать пару вопросов. Я долгое время безрезультатно искала работу, позже меня пригласили на интервью на которое я попала через фейковое резюме. Мне задали пару вопросов на которые я не смогла ответить, так как никогда не работала на кухне. Я умею готовить и знаю как приготовить тесто для пиццы и прочее. Но меня спрашивали про технику, которую я использовала на кухне когда там "работала". Мол там есть какой-то вариант приготовления в машине или вручную, типа того. Мне нужен человек который может объяснить какая техника используется в пиццерии чтобы я не облажалась на пробной смене. Всем заранее спасибо!