🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Так, ви виходите і питайте працівників, кажіть шо ви з україни, і вок перміт Сін отримати можно там де ленти багажні, не пам'ятаю номер, але де вам будуть видавати wp - підскае жінка В аеропорту зразу купіть сім карту
-
Можете розказати про процес проходження паспортного контролю? Чи були проблеми з отриманням wp? Встигли отримати sin в аеропорту?Як вирішили питання з житлом?
-
Бо ми гуляли з подругою І вона хотіла скинути мені гроші, а в мене не активовано було Ми активували, і на настпний день вранці прийшла допомога, можливо ця допомога вісіла в системі ібо мене ніхто не проінформував про такі нюанси😂
-
Але з активацією картки (шоб гроші тобі мали право присилати ) там процедура і треба точно знати Бо із за того шо ти не активовуєш в програмі, йде затримка 3к$
-
Банковську картку можно отримати в аеропорту, але працюють до 21-22 І я просто невстигла Але відкрила cibc швиденько, українка працює в банку І усе пояснила як все працює
-
𝓐𝓷𝓷𝓪, вашу репутацию увеличил Билошенко Михаил. 🏆 Ваша репутация 2
-
Дякую за відповіді. Заспокоїли. Найшвидшої адаптації Вам
-
Я простояла в звичайній і потім підійшла до офіцера, а вона "чого ти тут стояла , якщо тобі не тут"
-
У волонтерів можно дізнатись, чи вже в самому Торонто
-
Є допомога, їжа, з арендою
-
В торонто знайшла мед огляд, впринципі найдешевше, тотал за дорослу людину 130$ Треба мати нал, бо усі українці прийшли з картками, бо на сайті було написано шо є така функція, так ось її немає) За страховку, робить 10 хвилин, але треба виписку з банку там де адреса написана Це як доказ того шо ви там живете Але якщо то готель, тоді знайомих/друзів вказуйте, але тоді і в банку треба адресу не свою Впринципі лазейки є, все можливо зробити. Дуже все легко Політика легка - збрехав за адресу, шось неправильно вказав - твої проблеми. Немає проблем як в україні шо треба 350 форм для заяви) Але і відповідальність повністью на вас
-
Дякую. Впевнений, що для багатьох Ваша інформація буде дуже корисною👍👍. Доя мене-однозначно
-
Билошенко Михаил, вашу репутацию увеличил 𝓐𝓷𝓷𝓪. 🏆 Ваша репутация 5
-
Дякую
-
💵ПЛАЧУ ЗА ЗВИЧНЕ СКАЧУВАННЯ ДОДАТКУ💵 ❗️Важливо❗️Ти маєш бути в КАНАДІ Потрібно просто завантажити програму з Play Market/Apple Store За кожне скачування плачу по 20 💵 Тобто, якщо є кілька пристроїв, то на них також можна завантажити та отримати ще більше 1 ПРИСТРІЙ = 20$ Вся справа займає не більше двох хвилин! 💬Зв'язок у Л/С
-
Доброго дня ми писали на ел адресу що не встигаємо до тієі дати здати паспорт по причині і нам дали термін ще 30 днів
-
-
Наскільки я розумію, вони просто шукають квитки в інтернеті Знизу агрегатори, можете самі підібрати варіанти які вам підходять по маршруту, датах, ціні, багажу Skyscanner Kiwi Google flights Потім по сайтах авіакомпаній пройтися з рейсів які вам сподобалися і купити квитки