🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я з добрими намірами це написав, а від вас не очікую нічого хорошого
-
Вас здесь никто не держит
-
Так мы здесь для этого 2 года, что бы помогать. Но кого устраивает такая помощь, а кого нет. Некоторые спрашивают и спасибо не говорят. И здесь информация бесплатна. Есть иммиграционные консультанты которые ту же информацию могут предоставить, но за деньги. Так, что это уже от людей зависит задающих вопросы.
-
Привіт! Я маю питання про програму для воз'єднання сімей. Чи існують обмеження на кількість осіб, які можуть податися на неї? Наприклад, якщо моя сестра є постійним резидентом Канади, чи можемо ми, разом із мамою і батьком, також податися? І чи є ця програма спонсорством? Дякую!
-
Здравствуй 👋 извините если вопрос не по теме! подскажите пожалуйста кто то сталкивался может быть? Человек в марте прилетает и планирует работать с детьми, но для этого нужен ворк пермит без ограничений. Если мы правильно поняли чтоб процесс не затягивать нужно пройти медицину в Украине и тогда при получении ворк пермита показать что мед экзамен уже пройден, и выдадут без ограничений! Или мы не правильно поняли?
-
Верно, на сайте есть список сертифицированный врачей. Выбрать страну и покажет
-
🥟Смакуй вареники та пельмені вищої якості🥟 Шукаєш рідну домашню кухню? Завітай у наші соціальні мережі та обери свого фаворита серед нашого меню! Наші майстри кулінарії вміють дивувати та задовольняти найвибагливіших гурманів. Чому варто вибрати нас? ✨ Свіжі та якісні інгредієнти ✨ Автентичні рецепти ✨ Широкий вибір начинок ✨ Постійне оновлення асортименту Не вагайся! Зроби замовлення вже сьогодні та насолоджуйся неперевершеним смаком домашньої їжі! 🍽️ 🌍 Наші соціальні мережі: t.me/smakolykiv_dim www.instagram.com/smakolykiv_dim?igsh=MTh6dWkwcW1icDUxdw== 📞 Телефон для замовлень: +1 (403) 702-2876 Olena Запрошуємо до нас! 😉*(Ми цінуємо наших клієнтів, тож, якщо Ви не знайшли серед нашого меню те, що хотіли - напишіть нам і ми втілимо ваші бажання у реальність)
-
3-5 робочіх днів
-
Прийдуть без дзвінка, головне шоб була активна картка на перекази
-
𝓐𝓷𝓷𝓪, вашу репутацию увеличил Bohdan. 🏆 Ваша репутация 3