🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Я думаю что если такая не любовь к людям других наций а уж тем более индусам не стоит в Канаду ехать Каждый день придется из видеть, работать с ними, срать рядом и кушать еду что они подаю и плюс еще слушать и не понимать. Так что подумайте Зачем так жить в вечной ненависти
-
Головне бути людиною і тоді в будь-якій країні буде вам щастя
-
Звучить як рашинський наратив В Канаді ж менше злочинців - менше злочинів. Чи хочу я щоб в країні було менше злочинців? Так. Чи хочу я щоб Канада стала схожа на рашку? Ні.
-
я свою позицію висловила. не робіть нічого поганого і ніхто не буде на вас "стучати"))
-
Бігати обдовбаним креком і кидатися на людей у центрі міста - то окей для Канади. А якщо хтось сказав, що йому не подобаються індуси - він небезпечний злочинець і його треба депортувати. Правильно? Ніяких претензій, я просто недавно приїхав і хочу зрозуміти місцеву політику партії стосовно таких питань. Може хтось пояснить.
-
І те, і те не ок. З чого ви взяли що я толерую кидання на людей? З чого ви взяли що я не рапортую і на тих і на тих? З чого ви взяли що з цих двох варіантів тільки один вірний? З чого ви взяли що є якась квота на рапорти і нельзя поскаржитись на обидва злочина?))) Ви що дитина що вам треба пояснювати що є поганим, а що є добрим? Дивіться розвиваючі відео на ютубі, в категорії "для малят" там все доступно пляснюється.
-
Торонто і ГТА. Якщо купили машину в Finance , плануєте виїхати з Канади і не повертатись , ми викупимо її у Вас по хорошій ціні🏎️. По всіх питаннях, пишіть в особисті повідомлення!