🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрий вечір, що питають при оформлені ворк перміт?
-
Отримання ворк перміту то не екзамен. Офіцер не питатиме чогось такого чого ви не знаєте. Просто відповідаєте чесно все як є нічого не приховуючи і буде вам щастя і ворк перміт.
-
Ага зрозуміла, дякую за відповідь
-
Потрібно декларувати гроші, які є на карті чи тільки готівку?
-
А за виконання $5000 😄
-
Шановні батьки та молодші програмісти❗🎁 Мене звати Ірина . Я організовую безкоштовні майстер-класи з компʼютерного дизайну, програмування, 3D моделювання для дітей 6 - 18 років. Буду вдячна , якщо Ви долучите своїх дітей, так як це - чудова можливість для Вашої дитини розвинути свою творчість, логічне мислення та навички в галузі дизайну та IT. Ціль - спрямувати час та енергію дітей в корисне хоббі, а не в перегляд Тікток, YouTube , або ігри. Та показати, що це дуже цікаво та не так складно як здається☺️ Напрямки, як для менших дітей, так і старших(можна з досвідом): 🟡Scratch, Roblox, Minecraft🎮 🟡3D моделювання (Blender), професійний відеомонтаж та вивчення Photoshop , 🟡Python, C# Unity, WEB-розробка (JS, HTML, CSS), Java На майстер-класах вивчаємо: 1️⃣Основи комп'ютерного дизайну та використання графічних програм; 2️⃣Створення власних ігор, сайтів, ботів, додатків(в залежності від віку) та багато іншого😊 Для запису ставте тут "➕", або пишіть мені у приват📩 Кількість місць обмежена ‼️ Запис діє до 10.03
-
як і сайти з пошуку житла
-
И это при том, что все рекрутинговые компании в Канаде - бесплатны для тех, кто ищет работу
-
В мене англ не дуже гарний, але якось і житло знайшла і роботу.
-
Да, я в курсе, что все бесплатно. Но я так же в курсе, что человеку не говорящему по англ, очень сложно все это делать самому. А так же сложно найти постоянное жилье без работы или поручителя. Работа не абы какая, а конкретно человек хочет сесть на трак. И есть компании, которые обучают за свой счет с последующей отработкой.
-
Чом би і ні) якщо людина готова платити за повітря, то я дам найсвіжішого канадського повітря 😄
-
Я людині так само накидаю посилань з інтернету на житло і вакансії)))