🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
тобто якщо прилетіт в 21 вечора можно ворк перміт зробити в аеропорту?
-
це на офіц сайті можно перевірити чи є в аеропорту представник від сервіс канада?
-
чула що тоді йдуть в офіс або онлайн )
-
Доброго дня! Я звертаюся до вас з проханням !моїй доньці 21 рік і вона навчається на психолога їй дуже подобається це. Вона натрапила на можливість волонтерської поїздки в Шрі-Ланку де вона на протязі місяця зможе навчатися та практикувати з місцевими психологами Допомагаючи людям Ціна Білета на літак та цієї програми висока і тому вона створила місце де можна Допомогти грішми на здійснення цієї мрії. Я хочу їй допомогти в цьому Від щирого серця будемо вдячні за підтримку та розповсюдження цієї інформації! Внизу залишу link По якому можна робити перекази і дуже дякую! www.fundmytravel.com/campaign/Uj7YBAKKfC
-
Далеко не во всех аэропортах открыли service Canada. Но в своём большинстве они работают до 21:00, а приём заканчивают в 21:30-21:45
-
А после 9 вечера не прилетают иностранцы, все ждут до утра?))) Конечно же пермиты получить можно в любой день в любое время. Это же отдел иммиграции.
-
а сервіс канада теж в аеропорту має представників чи тільки вже треба йти в офіс?
-
Иммиграционных офисов нет в принципе. Онлайн подаются те, кого отправил офицер В основном всё всегда решается на месте
-
В аэропорту у них небольшое отделение, там график их работы указан
-
хтось знає в Монреалі в аеропорту Трюдо є представник?
-
В банках є рахунки в USD, є банкомати які приймають USD. Відкриваєте рахунок, поповнюєте, ну я б більше 7к в день не поповнював. Обмін - простий варіант через той же банк, курс буде нижчий, або більш продвинутіший і більш тривалий через онлайн обмінник - кращий курс, меньші втрати. По часу - поки спишуть, обміняють, перекажуть назад CAD тиждень пройде)
-
Як на мене краще одразу піти на роботу ніж 3+ місяці її шукати. Так буде досвід пошуку, але грошей в кишені від того не добавиться, а 1000 відробляється максимум за 8 робочих днів на мінімалці. Як за підготовку документів на PR беруть 5к+ то законно, а як інша допомога то ні. Це перекоси в законодавстві, але вам будуть на кожному кроці доказувати що так як є то самий правильний варіант)
-
ще питання чи потрібно мита мед огляд для ворк перміт в арепорту з собою чи його можно пройти потім вже, коли отримали ворк перміт?
-
Всем привет! Ребят, кто летел WestJet из Дублина - на борту кормят? Или лучше с собой что-то взять?
-
Віта, вашу репутацию увеличил Daniella Weblium. 🏆 Ваша репутация 1
-
дякую!
-
У вас буде 90 днів для проходження медогляду після отримання ВП
-
2️⃣частина2️⃣🇺🇦 1️⃣6️⃣. Коли закінчилася програма cuaet? ✅15 липня 2023 року. Був останній день подання заявки. 1️⃣7️⃣ Скільки у мене є часу на в'їзд до Канади після отримання візи? ✅Ви можете в'їхати на територію Канади до кінця дії Вашої візи. 1️⃣8️⃣. Консульські питання та паспортні дії для громадян України в Канаді: ✅canada.mfa.gov.ua/ 1️⃣9️⃣. Чи можу приїхати в Канаду з моєю твариною? ✅travel.gc.ca/travelling/health-safety/pets 2️⃣0️⃣. Чи потрібна мені вакцина від ковіда для приїзду до Канади? 💬ні ✅voyage.gc.ca/voyage-covid 2️⃣1️⃣. Чи потрібно заповнювати ArriveCan для приїзду в Канаду? 💬ні ✅www.canada.ca/fr/agence-services-frontaliers/services/arrivecan.html 2️⃣2️⃣. Водійські права в Канаді: ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/new-immigrants/new-life-canada/driving.html 2️⃣3️⃣. Куди відправити паспорт, якщо подаю на візу в Канаді? ✅www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/application/account/where-submit-passport.html#C 2️⃣4️⃣. Кризова форма: ✅secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis 2️⃣5️⃣. Номер кризової лінії: ✅+1-613-321-4243 2️⃣6️⃣. Introduction letter = work permit? ✅ Ні. Дозвіл на роботу виходить у першому аеропорту Канади. 2️⃣7️⃣. Мені прийшло запрошення на відправку паспорта, а моєму партнеру/дитині – ні. Що робити? ✅перевірити чи на кожну людину була заповнена анкета. Якщо ні – заповнювати окрему анкету на цю людину. Якщо так – чекати. 2️⃣8️⃣ Які терміни оформлення візи? ✅Від одного дня до 6-7 місяців у середньому. Терпіння вам. 2️⃣9️⃣ Чи можу я приїхати до Канади з уже вклеєною візою після закінчення програми? ✅так. 🚀 Інші відповіді на запитання у тематичних чатах 🇺🇦🤓 😓НАШІ ПОСИЛАННЯ: 1.🇺🇦Канал с інфой Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCA 2.🇺🇦Головний чат Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCAN 3.🇺🇦Чат адаптації в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAN_2_0 4.🇺🇦Чат авто в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAcar 5.🇺🇦Чат Українці у Альберті🇨🇦 t.me/UkrInAlberta 6.🇺🇦Робота Калгарі🇨🇦 t.me/WorkCalgary 7. 🇺🇦Чат Українці у Британської Колумбіі 🇨🇦 t.me/UkrWorkVanc 8. 🇺🇦Українці в Онтаріо 🇨🇦 t.me/UkrOntario 9.🇺🇦 Чат Українці у Квебеку🇨🇦 t.me/UkrQue 11. 🇺🇦Чат Українці у Манітобі🇨🇦 t.me/UkrInManitoba 12.🇺🇦Чат Українці у Саскачевані🇨🇦 t.me/UkrSaskatch 13.🇺🇦Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі🇨🇦 t.me/Calgary_Banff_Ua 14. 🇺🇦Uber Eats Canada🇨🇦 t.me/UkrUberCalgary 15. 🇺🇦Uber taxi 🚕 Canada t.me/UberTaxiCaUa 16.🇺🇦Послуги Українців в Канаді🇨🇦 t.me/UkrCaPoslygi 17. 🇺🇦Українці в Airdrie Alberta 🇨🇦 t.me/Ukrainian_Airdrie 18. Permanent Resident in Canada 🇨🇦 t.me/PRforUaCa