🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
То що там як? Людина вже з роботою і житлом?
-
Гарно дякую
-
На canada.ca есть полный список аккредитованных клиник
-
Доброго дня, підкажіть будь ласка де можна зарезервувати термін на медогляд в Монтреалі?
-
Всім добрий вечір, продам авіаквітки, Варшава-Монреаль на 28/03/2024 - з стиковкою в Мюнхені на 1 годину - 320 євро, 12 кг ручного багажу, можно докупити багаж, імя я ще не вводила, тільки заморозила ціну. Кому актуально, пишіть в приватні. Причина - змінилися плани
-
Добрий вечір всім ! Можливо хтось підкаже , побачила таке що треба заповнити перед вильотом в Канаду Чи це обовʼязково і де це можна заповнити можливо хтось в курсі
-
Fae, вашу репутацию увеличил Настя Гоменюк. 🏆 Ваша репутация 17
-
Дякую 🙏🏻
-
ArriveCAN Можете заполнить сразу декларацию в нём - сэкономите время на киосках в аэропорту
-
Добрый вечер.Кто может рассказать ,может кто то летел из Варшавы,как отношение пограничников,как проверяют,и были ли случаи ,что задерживали и не сажали в самолёт.
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕