🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Photographer Yankovskaya Tеtiana, вашу репутацию увеличил Natali. 🏆 Ваша репутация 1
-
Дякую 🙏❤️
-
Не онлайн, я приходила в той Service Canada та натрапила на системну перевірку даних. В Оттаві.
-
Всем привет 👋 Может кто-то подскажет где можно взять перфоратор на два часа ( Ванкувер)😊
-
Вчера прилетели в Виннипег, в воскресенье в 9 вечера на стойке был волонтер. Позвонил в отель, посадил нас в такси, с нами было несколько семей, с детьми и без детей, всех поселили . Может кому-то нужна эта информация ☺️
-
А сходить к ним в офис разве нельзя?
-
Працюю в Убер таксі 🚖 та Убер доставці їжі. Як додаткова робота. Кому потрібна допомога, звертайтесь. Хто сам боїться, можете приїхати до мене я все зроблю вам. Калгарі.
-
Всем доброй ночи , ну или утра )
-
околиці Торонто
-
поясніть будь ласка що це і що там має бути?
-
В личном кабинете, после вклейки, приходит письмо. Если его нет, не особо расстраивайтесь, не всем приходит
-
Доброго вечора всім. В мене така ситуація , є Українскі права категорії B але видали мені їх на 2 роки літом закінчення строку дії, якщо я поміняю ці права на Канадські то мені дадуть їх теж до літа? може в когось був досвід с цим підскажіть як правильно буде зробити, дякую)
-
Шалом! Ктото заезжал с загран пасспартом который годен на неск месяцев? Давали ворк пермит?
-
Въезд в страну может быть ограничен минимальным сроком до окончания действия паспорта. Я точно не знаю за Канаду, но в сша например , паспорт должен быть годен не менее 6 месяцев. Если меньше вас просто не посадят в самолет.
-
В home depot ніби оренда інструментів є
-
Друзі,хто подавався нещодавно на паспорт в Едмонтоні?бо всі лайфхаки які працювали раніше вже не працюють,як зловити ту чергу для запису?
-
В мене не пару місяців було, трохи більше. Дали візу по кінець строку дії паспорта і вп аналогічно.
-
Якщо вказували шо хочете працювати чи стоїть воркер віза, то думаю дадуть.
-
Експари дэйт в июле например
-
All are required to have a valid passport that does not expire within six months of your trip.
29 Jan 2023, 14:15
118542/127399
about 3 hours ago