🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Читайте обновления 😌
-
Канада - вторая по площади страна на Земле… Вам интересно просто в Канаду? В какое-то конкретное место?))) Уточнить - не будет лишним)
-
Привіт, свого часу я не пройшов медичний тест у Канаді, що вимагається по CUAET та полишив Канаду на короткий період, як я тоді планував. Мав намір швидко повернутися, та пройти його як того вимагає програма. Та у життя свої плани на нас і от минуло 90 днів, тест не пройдений, я поки в Ірландії та отримав лист попередження, що це негативно скажеться на моєму ворк перміт. А я все ще планую у невдовзі повернутися в Канаду. Чи є у когось інформація що цей тест можна пройти в Ірландії, поділіться будь ласка.
-
Забрать паспорт может только тот человек, на имя которого он оформлен, либо за детей до 12 лет могут забрать родители/опекуны, которые оформляли паспорт без присутствия детей
-
Можно пройти в любой аккредитованной Канадой клиникой по миру. Список клиник по странам - на canada.ca
-
Підкажіть, будь ласка, чи хтось забирав паспорт з консульства Торонто за допомогою знайомих? Які документи потрібно оформити на цю людину? Якщо вже готовий паспорт в самому Торонто чи можна оформити доставку до дверей чи вже запізно?
-
Ekaterina Ryzhkova, вашу репутацию увеличил Olena / Lena Silinska. 🏆 Ваша репутация 431
-
Дякую. Тобто навіть з довіреністю не можливо видати іншій людині, так?
-
Либо открытые контакты указывайте, пожалуйста, либо удалим объявление
-
Контакты укажите, пожалуйста
-
Забирает тот, кто оформлял
-
Торонто, шукаємо собі на підселення дівчину /жінку з 1 березня в окрему кімнату в 2бедр. апартменті (11 поверх, гарний вид), на короткий термін, можна на місяць-два для українців. Розташування North York, Bathurst/Steelse. Поблизу є два супермаркети, Макдоналдс, 2 хв. до автобусної зупинки. Звертайтесь в приват кого цікавить. Це дуже гарний варіант поки знайдеться щось постійне.
-
Я же попросила сразу нормально указать все контактные данные Не хотите - ваше право Но в таком случае сообщение будет удалено
-
Значит не понимаете просьбы Понятно