🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Відсутня. Вона не відкривалася ніяким чином (там потрібен Acrobat Rider 10 мінімум, я це тепер знаю) і я надіслав лист із повною інформацією про мою військову службу до IRCC через кризову форму. Після цього через тиждень прийшов запит на паспорт і ще через два тижні я отримав його назад з візою. Валіза-літак-Ванкувер, далі ви знаете...
-
Відсутня. Вона не відкривалася ніяким чином (там потрібен Acrobat Rider 10 мінімум, я це тепер знаю) і я надіслав лист із повною інформацією про мою військову службу до IRCC через кризову форму. Після цього через тиждень прийшов запит на паспорт і ще через два тижні я отримав його назад з візою. Валіза-літак-Ванкувер, далі ви знаете...
-
Евгений, вашу репутацию увеличил Vladimir. 🏆 Ваша репутация 92
-
слоты появляются каждый день в определённое время если "купите" - могут отказать в предоставлении услуги. уже такие отказы были
-
31.03.24 включно
-
Денна подорож в гори 🏔️ 🌟з Калгарі у Гори на ці вихідні 🌟 Вільні дати: 🔜16.03 Субота (120) *️⃣Забираємо з дому у 7.30 ранку Буде прогулянка у горах, озерах та термальні джерела. (З собою брати купальник за бажанням) Пишіть за подробицями 🔤 @Aevgen24 t.me/Calgary_Banff_Ua Наш чат 💬
-
Вітаю 👋 Порадьте будь ласка перевіреного сертифікованого бухгалтера 🆘 ❗️Потребую щоб він працював по Квебек. ✍️Можете відразу написати в особисті повідомлення що б не засмічувати чат. Буду дуже вдячний