🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Це шанс .. і Людина має його ви користувати .. не вийде - поїде далі .. але треба спробувати …
-
Минулої зими приїжджав в Канаду наш племінник. Витримав тут майже 6 місяців. І вкінці травня полетів назад. Ми тут вже півтора року, але щоб щось допомогти дієво, то не дуже й змогли, так як ми тут з чоловіком і дітьми. А він попрацював на двох роботах на будівництві і полетів назад, так як оренда, бензин і продукти забирали всі кошти
-
Та ви можете бесконечно писати гарні цитатки з інтернету але від цього гроші з повітря не з'являться 😆
-
Скільки часу ви в Канаді?
-
Iryna Savanchuk, вашу репутацию увеличил Наталья Волошина. 🏆 Ваша репутация 1
-
Так .. згодна .. це варіант 👌
-
У когось стакан напівповний, а в когось напівпустий .. думаю нам з вами вирішувати долю і прогнозувати кроки іншої людини не варто .. я поділилась досвідом своїм .. ви маєте свій .. людина сама вирішить як йому вчинити . З інформацією людині буде легше . На цьому кланяюсь 😃😴
-
І коли це я встигла побувати в Торонто? 🤔
-
Це хто приютив і нагодував?
-
Та і дівчина яка відповіла що в Торонто можно вижити без грошей, без житла і на чистому оптимізмі не сказати що доросла 😄
-
Так не получают, потому что так офицер решил Или уже 31 и им отказывают из-за этого?
-
А Вам то какая разница?