🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Или просто окупить поездку
-
Сугубо мое мнение.Я думаю одна из причин не продолжения программы,это люди которые заезжали только ради денег. Но случаи разные.
-
а ви карточку активували?) Якщо так то певно в підтримку потрібно звертатись
-
Нет такого варианта. Только обычный счет и сберегательный
-
Нет такого варианта
-
Пожалуйста
-
Дякую 🙏
-
Можете…если хотите
-
Доброго! Підкажіть, будь ласка, чи потрібно оформлювати SIN дитині 13 років? На державному сайті десь читав, що з 12 років, а в одному із service Canada вчора консультант сказав що з 18 років, коли заявиться WP. Чи може я неправильно щось зрозумів чи пояснив…
-
можна, але там і в додатку можна
-
CIBC VISA - кредитка
-
Калькулятор подойдет?
-
До 2 a.m.
-
Кто-то знает до которого часа волонтёры в Пирсон Аэропорту работают? Напишите пожалуйста
-
ПОДАЧА ПЕРСОНАЛЬНОЇ ПОДАТКОВОЇ ДЕКЛАРАЦІЇ УСІХ РІВНІВ СКЛАДНОСТІ 🧮📊Tax Canada Accounting - компанія, яка надає послуги бухгалтерського обліку по всій території Канади, включаючи провінцію Квебек. Спеціалізація - подача податкових декларацій, в залежності від типу доходу: - для працівників, - для самозайнятих з невеликим доходом, - для самозайнятих, маючих бізнес, - для людей, маючих інфестиційний, закордоннний дохід або дохід з оренди житла. Після ретельного вивчення вашої справи, ми знайдемо найкращі шляхи по оптимізації ваших податків. Допомогаємо із аудитом від CRA, якщо такий буде здійснено на подану нами декларацію, протягом 10 років. Маємо страховку. ‼️ Ми знаємо як вам допомогти‼️ ✅Ціна, список документів, деталі подачі та умови співпраці: taxcanada.accountant/ua/personal-tax-filing-2/ 📲Контакти: Телеграм: @tax_canada_accounting Е-mail: contact@taxcanada.accountant Інстаграм: www.instagram.com/taxcanadaaccounting/ Фейсбук: www.facebook.com/profile.php?id=61550019541439 Запис на Call-Back від нашого клієнт менеджера тут: taxcanada.accountant/ua/contact-2/
-
привет кто знает как обналичить крипту в торонто
-
Привіт можливо комусь цікавий чат для спілкування та нових знайомств? Я не знаю чи можна тут надсилати посилання тому поки просто запитаю Якщо цікаво і я можу розмістити посилання на групу напишіть +)
-
Зараз не можна
-
сейчас уже можно?
-
Доброго вечора підкажіть будь ласка оформлювала фінансову допомогу від федерального уряду Канади на себе і на дитиною разом , вибило помилку по дитині ,звонили в IRRC по дитині сказали зачекати один тиждень і подати ще раз.А зараз можна мені окремо податись на допомогу від федерального уряду, чи теж чекати один тиждень?
29 Jan 2023, 14:15
120710/127767
about 5 hours ago