🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Не спробуєш - не дізнаєшся 😁
-
КПД побольше же?
-
youtu.be/uO9oRcXIeMs?si=2Qhv66Ua6sqoU-Eq&t=5m16s
-
Ребят, подскажите, где можно авто арендовать в Торонто?
-
У владельца
-
Это у владельца ключи брать? Или без встречи?
-
Turo application
-
Тусим в гараже
-
А есть, чтобы чисто через приложение?
-
Не знаю
-
Велкам ту кэнэда
-
РЕПЕТИТОР АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ ПЕРШИЙ УРОК БЕЗКОШТОВНИЙ ✅✅✅ Живу та навчаюсь у Флориді, допоможу у вивченні англійської За деталями пишіть в особисті
-
Доброго ранку, скажіть будь ласка тільки отримала візу , попрограмі CUAET, що потрібно робити далі ? Які документи потрібно мати при прильоту в Канаду ? Що насамперед потрібно зробити куди йти? Підкажіть будь ласка 🙏 дякую !
-
Тоже интересует поездка с Монреаля на водопад и обратно, если кто-то откликнулся, могу войти в долю разделить стоимость поездки
-
Всем привет, комфортные поездки на Ниагарский водопад каждый день, забираем из дома и привозим обратно, там по времени гуляете сколько хотите.
-
Доброго дня підкажіть будь ласка я хотів би поїхати до Канади. Що мені потрібно знати? Та які привілеї ще залишились у Канаді? Типо 3000 канадських доларів ще активно?
-
О супер, думаємо про аренду авто, тоді можно компанією на пальне скинутися
-
m.youtube.com/watch?v=yhHMJPjoUZ4
-
Добрый день, подскажите пожалуйста, есть ли в группе кто-нибудь из Брендона? Хотела бы задать несколько вопросов
-
Якщо в мене є зараз квіток у Торонто та я прилітаю у 22:00,чи встигну я отримати ворк перміт в аєропорті?
29 Jan 2023, 14:15
120885/127410
about an hour ago