🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Усім доброго Часу! Хочу підняти тему, що вкрай кричить, у прифронтових селищах які звільнили наші воїни ЗСУ, про тварин. Хтось взагалі в курсі який жах там діється? Багато собак і кішок, кинуті і ніхто їх не годує, я зіткнувся з ситуацією: Одні їдять мертвих тварин Собаки з голоду розривають котів і їдять Багато хто сидить на ланцюгу і болісно вмирає! Ні води немає ні їжі! Що вдавалося діставати ми привозили самі годували, особисто трьох вивіз! Я не з вашого селища, але їжджу і допомагаю, від того, що відбувається, трохи істерика не трапилася! Я шукаю допомогу по кормах але цього мало! Підключайтеся до порятунку наших тварин! Звітуватимемося! Потрібні корма і може хтось захоче допомогти на покупку корму то ось карта 5457082516995086Сергій. Банка моно - send.monobank.ua/jar/4MgeFgJ9vJ PayPal: [email protected] Дякую всім за підтримку.💙💛 Все буде Україна ❤️
-
Еще и за деньги😂
-
Иди в украину там в мафию поиграй
-
-
можете для начала обратиться к лицензированным иммиграционным консультантам, например rcic-ua.ca/members/ ну и так же понять, что "гуманитарная" совсем не программа...и ещё там стоит доказать, почему именно Вы не можете квалифицироваться через сотню других иммиграционных программ
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
t.me/UKRinCAN/169801
-
Продам маски.☺️ 20 шт і карточки. Використовували 1 раз
-
Мені локацію немає змісту писати, я написала людині,яка проводить гру мафія у нашому місті Калгарі
-
В приваті може людина і не прочитати. Я багато листів знаходження через місяць в приваті.
-
Якщо у вас мале коло знайомств, не видно. У мене тільки учнів 25, не говорячи про знайомих з Канади і не тільки. Групи бачу, а особисті повідомлення вниз спускаються.
-
Звичайно. В чатах я завжди бачу,коли мене тегають
-
Вітаю. У зв'язку з переїздом з 01.06.2024 (можливо трохи раніше), перездається танхаус за адресою: 10542 Lauder Ave NW, Edmonton. На першому поверсі знаходиться: прихожа, вітальня, кухня та туалет. На другому поверсі: 3 спальні кімнати та повноцінна ванна кімната. Також в наявності великий бейсмент. Ціна 1520 доларів на місяць (без комунальних послуг). Контракт до 1 серпня 2024 року з можливістю пролонгації. Житлова площа досить велика і складає не менше 100 кв.м. Поруч з будинком є одне особисте паркувальне місце. За деталями дзвоніть по номеру +1-587-785-4860.