🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Еще и за деньги😂
-
Иди в украину там в мафию поиграй
-
-
можете для начала обратиться к лицензированным иммиграционным консультантам, например rcic-ua.ca/members/ ну и так же понять, что "гуманитарная" совсем не программа...и ещё там стоит доказать, почему именно Вы не можете квалифицироваться через сотню других иммиграционных программ
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
‼️ Bы yжe cлышaли о kpиптoapбитpaжe? - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ (и бoльше) в нeдeлю и сoвмeщaть c oсновнoй paбoтoй - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Paбoтaeм за % от вас Не работаем со сторонними сайтами, обменниками и биржами. Только официальные сервисы по типу Binance, Bybit и т.д 💬 Кoгo зaинтepecoвaл, ждy сooбщeние cюдa - @Mentorr_Leon
-
t.me/UKRinCAN/169801
-
Продам маски.☺️ 20 шт і карточки. Використовували 1 раз
-
Мені локацію немає змісту писати, я написала людині,яка проводить гру мафія у нашому місті Калгарі
-
В приваті може людина і не прочитати. Я багато листів знаходження через місяць в приваті.
-
Якщо у вас мале коло знайомств, не видно. У мене тільки учнів 25, не говорячи про знайомих з Канади і не тільки. Групи бачу, а особисті повідомлення вниз спускаються.
-
Звичайно. В чатах я завжди бачу,коли мене тегають
-
Вітаю. У зв'язку з переїздом з 01.06.2024 (можливо трохи раніше), перездається танхаус за адресою: 10542 Lauder Ave NW, Edmonton. На першому поверсі знаходиться: прихожа, вітальня, кухня та туалет. На другому поверсі: 3 спальні кімнати та повноцінна ванна кімната. Також в наявності великий бейсмент. Ціна 1520 доларів на місяць (без комунальних послуг). Контракт до 1 серпня 2024 року з можливістю пролонгації. Житлова площа досить велика і складає не менше 100 кв.м. Поруч з будинком є одне особисте паркувальне місце. За деталями дзвоніть по номеру +1-587-785-4860.