🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня Підкажіть будь ласка, хто знає Я прилетіла в Канаду 4 березня, тобто 90 днів на медогляд спливає десь на початку червня, 4-5го Але прийшов лист з нагадуванням, що дедлайн 30го червня (що точно більше 90 днів) Чи вірити листу, встигаю зробити? Йду на наступному тижні, чи може бути таке, що буде запізно і візу закенселять і гроші дарма на медогляд?..
-
Доброго дня! Можливо хтось знає де можна купити вишиванку на хлопчика 7-8 років в Ріджайні або можливо хтось зможе продати свою? Потрібно знайти сьогодні. Дякую
-
📣Реклама та співпраця❗️ 🚀Тепер ви маєте можливість розмістити свою РЕКЛАМУ в наших телеграм каналах та чатах. ➡️Ми обʼєднуємо , багато українців різних куточків Канади 🇨🇦та можемо бути корисними для вас і спільноти 🇺🇦 Ваше оголошення 📣 ПОВИННО БУТИ КОРИСНИМ ТА ВІДПОВІДАТИ НАШОЇ ТЕМАТИЦІ ✅ За детальною інформацією звертайтеся до нас в 💌 телеграм📭 👇👇👇 @Aevgen24 🇺🇦🤓 😓НАШІ ПОСИЛАННЯ: 1.🇺🇦Канал с інфой Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCA 2.🇺🇦Головний чат Українці в Канаді🇨🇦 t.me/UKRinCAN 3.🇺🇦Чат адаптації в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAN_2_0 4.🇺🇦Чат авто в Канаді 🇨🇦 t.me/UKRinCAcar 5.🇺🇦Чат Українці у Альберті🇨🇦 t.me/UkrInAlberta 6.🇺🇦Робота Калгарі🇨🇦 t.me/WorkCalgary 7. 🇺🇦Чат Українці у Британської Колумбіі 🇨🇦 t.me/UkrWorkVanc 8. 🇺🇦Українці в Онтаріо 🇨🇦 t.me/UkrOntario 9.🇺🇦 Чат Українці у Квебеку🇨🇦 t.me/UkrQue 11. 🇺🇦Чат Українці у Манітобі🇨🇦 t.me/UkrInManitoba 12.🇺🇦Чат Українці у Саскачевані🇨🇦 t.me/UkrSaskatch 13.🇺🇦Поїздки на відпочинок до Банфу з Калгарі🇨🇦 t.me/Calgary_Banff_Ua 14. 🇺🇦Uber Eats Canada🇨🇦 t.me/UkrUberCalgary 15. 🇺🇦Uber taxi 🚕 Canada t.me/UberTaxiCaUa 16.🇺🇦Послуги Українців в Канаді🇨🇦 t.me/UkrCaPoslygi 17. 🇺🇦Українці в Airdrie Alberta 🇨🇦 t.me/Ukrainian_Airdrie 18. 🇺🇦Permanent Resident in Canada 🇨🇦 t.me/PRforUaCa 19. 🇺🇦Друзі t.me/Ukr_dryzi_Ca 20. 🇺🇦Пошук житла в Калгарі t.me/CalgaryRentApartment
-
Привіт усім.хто може допомогти з роботою? помираю від розпачу та депресії .живу на межі.останні дні. Пишіть в приватні повідомлення б.ласка
-
Поки людина жива і здорова, їй все вдається
-
Хоть напишіть в якому місті ,яка професія,яка англійська? Що за повідомлення. Було би чого в депресію впадати
-
t.me/UKRinCAN/91101
-
Влететь можете до конца действия визы. Продлить визу нельзя. Нужно будет подавать новую заявку
-
Всегда есть такая возможность, если Вы не обладатель PR или гражданства
-
Добрий день , у мене така ситуація : Мені 17 років , Прилетіла до Канади по програмі Cuaet без опікуна як visitor , в аеропорту не отримала work permit , поставили штамп візітора на пів року. Сказали додати документи до електронного кабінету IRCC , і тоді отримаю дозвіл на працю. Скажіть чи можу я подати заявку зараз і виїхати з Канади не отримавши відповіді з погодженням ( маю зворотні білети на 18 червня)? Або ж чи можу виїхати зараз , повернутися в вересні і вже тоді подавати документи на ворк перміт? Чи після виїзду такої можливості вже не буде?
-
⚡️MONATIK передає вітання та чекає на концертах в США та Канаді! 🇺🇸🇨🇦 А ти будеш? *Кошти з благодійних концертів буде передано на потреби Патронатної служби Азову «Янголи Азову» та спеціалізовані підрозділи ЗСУ. bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024
-
⚡️MONATIK передає вітання та чекає на концертах в США та Канаді! 🇺🇸🇨🇦 VANCOUVER - JUN 20, 2024 А ти будеш? bomond.com/events/m-o-n-a-t-i-k-north-american-tour-2024
-
З 1.06.2024 по 15.06.2024 відкрита запис в денний тріп в гори ⛰️ з Калгарі. На маршруті: 💩 Касл Джанкшен Castle Junction Лейк Луиз Джонстон Каньон Lake Minnewanka або Banff Upper Hot Springs Постійно їздимо, розклад публікуємо періодично. Забираємо з дому та привозимо додому) Пишіть 💩 @Aevgen24