🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Вік. Метаболізм вже не такий як у зеленого молодого пагонця. Всі калорії йдуть у товщину, а не у зріст.
-
Залежить від того, що саме ви їсте, також чи якісний маєте сон ? Можливо порушення роботи гормонів. Якщо необхідна більш детальна консультація, пишіть в приватні. Я практикуючий нутріціолог і можу вам допомогти
-
80 % залежить від харчування, та і бігати не всім корисно, особливо якщо більше 15 зайвих кілограмів
-
Працює все в комплексі, тільки ходити і не слідкувати за харчуванням, не допоможе схуднути
-
Ну таке. Стресс і втрата апетиту мені дуже допомогли схуднути 😅 і я не слідкувала за харчуванням
-
Ну якщо вам важливо схуднути будь якою ціною, не зважаючи на здоровʼя та самопочуття, то можна і так в принципі
-
Я художник, моє здоров'я і самопочуття залишилось десь далеко в підлітковому віці 😄
-
Как говорит моя мама, то все химия и ГМО 😁 Нужно свой огород держать Так-то, она отчасти права, как минимум физический труд на огороде позволит калорий сжечь
-
тоді б всі канадійці були б товстими
-
Ні, але рапсова олія, якщо її забагато в раціоні, може провокувати запалення, а також ви можете перебирати по жирам, а це розповсюджена проблема зайвої ваги