🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Mr. D, вашу репутацию увеличил Olha. 🏆 Ваша репутация 1
-
Уточняйте ж, что не везде дают… Вернее, федеральное правительство уже никакой отель не предоставляет, это исключительно инициатива провинции…и не во всех 10 провинциях есть эта возможность) Чтобы не случилась история, как в скрине
-
Нужно оплатить долг и потом можно будет отказаться от номера
-
Привіт ) Є одне питання 😅 Моя дівчина, як була в Канаді, взяла Fido сім картку і як виїхала не закрила її, і тепер кожний місяць приходять повідомлення про абонплату (набігло вже 250$) цю картку можна якось закрити? Чи потрібно оплачувати цей борг, якщо вона тою карточкою не користується і її не має?
-
Це впливає на кредитну історію, тому варто закрити номер і погасити борг. В іншому випадку можуть бути проблеми з отриманням віз або вʼїздом в деякі країни Що б закрити напишіть з додатку файдо у тех підтримку з проханням закрити номер
-
Доброго дня 💙💛 Я майстер універсал: воскової та цукрової депіляції (жіночої/чоловічої). 1. Працюю з вагітними та підлітками. 2. Тільки професійні матеріали. 3. Працюю на твій комфорт. За необхідності дам тобі перерву, щоб ти могла просто полежати, заспокоїтися (якщо присутнє хвилювання). 4. Дбайливе ставлення, турбота, увага (це те, що я даю тобі до процедури, під час неї і після). 5. Я завжди буду з тобою на зв'язку. Не соромся ставити питання, скорегувати деталі запису і тд. 6. Почни ставитися до себе з турботою 🌸 а я із задоволенням в цьому тобі допоможу 🤗 Toronto | Etobicoke - Lakeshore Буду рада новим клієнтам) www.instagram.com/violetta_pohribna_sugaring?igsh=NXhzc3RyZGJqN2Q1 Для детальної інформації писати в особисті повідомлення 🩵
-
Добрий вечір , потрібен мастер по ШУГАРИНГУ, район Etobicoke Lakeshore дякую , пишіть в приват.
-
Відкрився дитячий садочок. Можливо хтось шукає. Набирають діток від 1 до 6ти AA future Leaders Daycare and Learning Center 4634 Bowness Road NW T3B0B3 Email is [email protected] Phone no is 403 4531763