🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Кидайте кошелек)
-
только по полной предоплате и через крипту)
-
Заинтриговали
-
Суть не только в сертификате, но и в базе данных, куда вас вносят. Так что не рекомендую баловаться с подделками документов. Это может закончиться не очень хорошо.
-
Такий бізнес план обломав )
-
Троль так троль😂 саме так потрібно відповідати поліції👍 Пiдписуйся Концтабiр.ua🇺🇦
-
Калькулятора достаточно будет без интернета?
-
Якщо ви шукаєте стабільну роботу онлайн, то це ваш шанс! Умови прості: від 18 років, наявність смартфона та доступ до інтернету. Якщо цікаво, пишіть мені особисті повідомлення, і я допоможу вам почати!
-
Подскажите пожалуйста номер куда можно позвонить попросить выплаты по безработице в Онтарио
-
В Альберте и Соскочеване да
-
А так можно было?)
-
Попросить😂
-
От какого работодателя если я приехала 5 месяцев назад и не нашла работу )
-
Получите ROE record of employment от вашего работодателя и подайте application online. Никуда звонить не надо.
-
Якби гроші давали за просто так то тут би процентів 80 українців тільки на тих виплатах і сиділи б
-
Так виплати по безробіттю зазвичай виплачують після того як ви попрацювали на канадського роботодавця.
-
их не все время дают.
-
t.me/hamSter_kombat_bot/start?startapp=kentId855766851 @hamster_kombat_bot
-
❗️Работа для 🇺🇦 ‼️Деньги грязные, руки чистые‼️ 👩👨🦱18-30 лет детали в лс
-
Привіт! Мене звати Тетяна і я фотограф.📸Я навчу тебе гарно позувати, відчувати себе впевнено перед камерою, а на виході ти отримаєш круті фото для свого фотоальбому або соцмереж! 📸 Зараз я шукаю моделей на фотозйомку, тому якщо ти зацікавлена(ний) - пиши мені в особисті повідомлення!✉️
29 Jan 2023, 14:15
123367/127485
40 minutes ago