🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @alex_recruiment все расскажу
-
‼️ Ищy людeй нa пoдpaбoтky, Наше направление - Арбитраж - Гибкий гpaфиk - Oбучeниe c нyля - Oплaчивaeмaя cтaжиpoвka - Совмещение с основной работой 💲 Вoзмoжнocть зapaбaтывaть от 5OO€ - Обyчeниe бecплaтноe - Бeз предoплaт - Не обменные сервисы, не перевозки!! 💰Пишите @alex_recruiment все расскажу
-
‼️Потрібно 2-3 людини для роботи вдома Робота в інтернеті, не складна, графік є можливість вибирати самостійно. Оплата кожного дня, якщо цікаво - пишіть 😉
-
t.me/UKRinCAN/174686
-
Привіт!! Хто шукає роботу, мені потрібні працівники з понеділка по п'ятницю або у вихідні. Субота та неділя, хороша оплата
-
Vlad, вашу репутацию увеличил Nadezhda. 🏆 Ваша репутация 1
-
💸 Хочете збільшити продажі через соціальні мережі? 💸 Усім привіт, мене звуть Олена. Я - професійний SMM-менеджер з понад 4-річним досвідом роботи у маркетингу. Співпрацюю як з комерційними, так і з особистими брендами. 🔥Мій останній кейс - привела 20 клієнтів у ніші косметології на загальну суму 12,000$. 🔥 ✨Чим можу допомогти: - Збільшити впізнаваність бренду у соціальних мережах (Instagram, Facebook, TikTok, Telegram). - Підготувати комплексну стратегію просування у digital-середовищі. - Побудувати візуал, за яким вас будуть впізнавати. - Збільшити кількість підписників. - Конвертувати підписників у ліди за допомогою воронок продажу. ⬇️ Хочете делегувати просування бізнесу в соцільних мережах у професійні руки? ⬇️ Запрошую на безкоштовну консультацію: +48576074440 (пишіть/дзвоніть у Телеграм)
-
😔Пробуєш самостійно запускати рекламу, але результату немає?? ✅Мене звати Владислав - я спеціалізуюсь на запуску таргетованої реклами фейсбук/інстаграм із досвідом у 10+ різних нішах бізнесу Кожен із них отримує стабільний потік клієнтів та високий дохід 🤔Хочеш такий же результат?? 📩Відправляй "+" в особисті та отримуй БЕЗКОШТОВНУ стратегію просування
-
Всем привет! Меня зовут Даша, я СММ-специалист. Уже два года работаю с проектами из США и ЕС. Помогаю оформить и вести профиль в Инстаграмме, продвигать его и, конечно, увеличивать продажи 🔝 Что я могу вам предложить? ⚡️комплексное ведение страницы ⚡️создание трендового визуала и уникальных сториз ⚡️анализ конкурентов и целевой аудитории ⚡️ продвижение вашего профиля Я помогу выделиться среди конкурентов 🔥 Если заинтересовало – пишите. Буду рада ответить на все вопросы и поделиться кейсами 😇