🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Добрий день. Скажіть будь ласка в рейсах прямих немає. А як люди добираються з аеропорту в аеропорт і це по всіх містах Європи?
-
Тому летіть через Франкфурт або Амстердам, там все зрозуміло
-
Зміна аеропорту-може бути в Парижі
-
Доброго дня. Можлива зміна аеропорту, але це в квитках одразу вказується. Найчастіше ви прилітаєте, чекаєте і вилітаєте з одного й того самого аеропорту.
-
Якби я був з ними то інша справа. Дякую вам за відповідь. Там візи не потрібні?
-
🌸 Дівчулііі, (а може й хлопчики 😅), привезу cтiки до іqоs/глo (tеrеа/hееts/nео), cигарeти будь-якої марки, eІf bаrи, мeдикаменти, заправки для кaльяну, і подібне 💉Також КОСМЕТОЛОГИНІ, для Вас: ботокс, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги 🇺🇦Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт) Доставка по любим містам за адресою від дверей до дверей ) Беру також на процедури, є пару вільних віконець 💕
-
Вільні дати на поїздки у гори 🏔️ 06/07 07/07 💩120 cad з людини ще є місця в денний тріп в гори ⛰️ з Калгарі. На маршруті: 💩 Касл Джанкшен Castle Junction Лейк Луиз Джонстон Каньон Lake Minnewanka або Banff Upper Hot Springs Постійно їздимо, розклад публікуємо періодично. Забираємо з дому та привозимо додому) Пишіть 💩 @Aevgen24 Відгуки t.me/Calgary_Banff_Ua
-
Ви не хвилюйтесь , і вони також хай не хвилюються . Франкфурт чи Амстердам самий кращий вихід , там навіть без знання мови будь якої можна зорієнтуватись , Інтернет завжди є в аеропорту , хай по Інтернету будуть завжди на зв’язку з вами . Та і там люди всі допомагають просто показати білети , і тебе направлять без проблем працівникам які там є , та і гугел переводчик їм в поміч . І все буде добре .
-
Я не впевнена що всі ці речі їм буде так легко опанувати якщо виникає проблема навіть з тим щоб замовити квитки. Скоріш за все це люди 50+, навіть гугл перекладач то для них квест
-
Я згодна з вами бо у мене мама така , але головне заспокоїти поговорити , настроїти . У мене мама спочатку нервується дуже сильно , потім розпач і плаче , але потім концентрується і все виходить , для білетів є навкруги багато молоді яка дуже гарно у всьому розбирається , моя мама просто дає їм і вони допомагають . Завжди можна найти вихід .
-
🦊Юліана Фокс🦊, вашу репутацию увеличил Володимир Мартиненко. 🏆 Ваша репутация 26
-
Дякую вам за відповідь.
-
Так. Єдине що можу порадити людині це найняти супровід, того хто все замовить, відвезе і привезе. Тоді можно бути більш менш спокійним, бо якщо самому робити то вся та подорож забере дуже-дуже багато нервів.
-
Я дипломований та сертифікований психолог. Працюю в інтегративному підході. Запрошую до себе на онлайн консультацію, якщо ви маєте проблеми у стосунках з партнером, близькими, відчуваєте невпевненість, що ваші кордони порушують, не можете прийняти рішення, перебуваєте у стані тривоги, або спостерігаєте у себе психосоматичні симптоми💌
-
🐎Калгарі Стампід 🐎(Calgary Stampede) — це щорічний фестиваль, який проходить у Калгарі. Він відомий як "Найвеличніше шоу на свіжому повітрі" і включає в себе родео, виставки, паради, карнавали, концерти та інші розважальні заходи. Стампід проводиться на початку липня і триває десять днів, у цьому році з 5 по 15 липня. залучаючи мільйони відвідувачів з усього світу. З основних заходів 💩Родео: Це один з найбільших і найвідоміших заходів Стампіду, де ковбої змагаються у різних дисциплінах, таких як їзда на биках, конях та ловля телят. 💩Парад: Великий парад відкриває фестиваль, демонструючи прикрашені фургони, оркестри, танцювальні колективи та багато іншого. 💩Шоу на арені: Вечірні шоу включають виступи відомих артистів, феєрверки та інші видовищні заходи. 💩Ярмарок: Пропонує різноманітні атракціони, ігри, їжу та напої. А напишіть у коментарях— в який день і на який захід ви збираєтесь відвідати?)) Особисто я, на цей період вирішив більше поробити в uber taxi 🚕. Багато туристів і у ці дні для таксі «солоденькі дні» 🤪 🇨🇦Українці в Канаді 🇨🇦🇺🇦 | Чат |
-
‼️ УВАГА ‼️ ❇️ ОТРИМАЙТЕ ВИПЛАТУ 9900грн ВІД МІЖНАРОДНИХ ФОНДІВ та кейсу "єДопомога" НА БАНКІВСЬКУ КАРТКУ 🇺🇦 ❇️ ЄС та США виділили 61 мільярд долларів на допомогу всім Українцям ❇️ Кожен громадянин України зможе отримати грошову допомогу у розмірі 9900грн ‼️ Для отримання виплати перейдіть за спеціальним посиланням та заповніть заявку. Після успішної авторизації - кошти надійдуть на вашу картку протягом 10хвилин ⏳ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️ ОТРИМАТИ ТУТ: epidrimkahelpua.life/bs/8017202312 ❇️
-
‼️ УВАГА ‼️ ❇️ ОТРИМАЙТЕ ВИПЛАТУ 9900грн ВІД МІЖНАРОДНИХ ФОНДІВ та кейсу "єДопомога" НА БАНКІВСЬКУ КАРТКУ 🇺🇦 ❇️ ЄС та США виділили 61 мільярд долларів на допомогу всім Українцям ❇️ Кожен громадянин України зможе отримати грошову допомогу у розмірі 9900грн ‼️ Для отримання виплати перейдіть за спеціальним посиланням та заповніть заявку. Після успішної авторизації - кошти надійдуть на вашу картку протягом 10хвилин ⏳ ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ ❇️ ОТРИМАТИ ТУТ: epidrimkahelpua.life/bs/8017202312 ❇️
-