🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Доброго дня моєї доньки не подовжили стаді перміт. Бо у неї не новий загран паспорт, а продовжений???
-
-
Привіт усім!☺️ 💡Хочу запропонувати курси програмування для всіх вікових категорій: – Scratch – Minecraft – Roblox – Python Ви можете скористатися пробним уроком абсолютно безкоштовно!☘️ Для реєстрації пишіть в особисті повідомлення, відповідаю впродовж 5 хв✍️
-
Alexey Phoenix, вашу репутацию увеличил 🐥. 🏆 Ваша репутация 1
-
WhatsApp: + 1 (302) 294-9582 Email: [email protected]
-
Привіт! Мене звати Дарина, я бренд-дизайнер з України, і вже в серпні переїжджаю до Канади. Після переїзду буду переглядати тарифи до канадського рівня, тому не упустіть можливість замовити мої послуги до серпня за вигідною ціною! Що я роблю: фірмовий стиль та візуал, маркетингові стратегії, контент за допомогою штучного інтелекту, креативна консультація з запуску та масштабування бізнесу. Маю більше 6 років досвіду та понад 1000 задоволених клієнтів. Буду рада допомогти на консультації чи взяти проект під ключ в роботу. Пиши мені в дірект: www.instagram.com/darina.vareiko
-
forms.gle/yVkMdmg41xc1562a8
-
Шановні учасники групи Маю до вас супер велике прохання. Я закінчую навчання в Україні і маю дописати магістерську роботу до кінця місяця. Для цього мені потрібно провести опитування серед українців, які приїхали в Канаду нещодавно (до 3 років). Ваша участь у цьому опитуванні є надзвичайно важливою для мого дослідження, оскільки ваша думка та досвід допоможуть отримати реальні та цінні дані. Без вашої допомоги завершити дослідження буде дуже складно. Будь ласка, знайдіть трохи часу, щоб заповнити опитувальник. Ваша участь дуже важлива і допоможе мені успішно завершити мою роботу. Всі Ваші відповіді є конфіденційними. На основі Ваших відповідей я маю описати практичну частину магістерської роботи та зрозуміти тенденцію щодо емоційного стану українців в Канаді і з якими труднощами ми стикаємося. Заздалегідь дякую всім за підтримку!
-
Шановні учасники групи Маю до вас супер велике прохання. Я закінчую навчання в Україні і маю дописати магістерську роботу до кінця місяця. Для цього мені потрібно провести опитування серед українців, які приїхали в Канаду нещодавно (до 3 років). Ваша участь у цьому опитуванні є надзвичайно важливою для мого дослідження, оскільки ваша думка та досвід допоможуть отримати реальні та цінні дані. Без вашої допомоги завершити дослідження буде дуже складно. Будь ласка, знайдіть трохи часу, щоб заповнити опитувальник. Ваша участь дуже важлива і допоможе мені успішно завершити мою роботу. Всі Ваші відповіді є конфіденційними. На основі Ваших відповідей я маю описати практичну частину магістерської роботи та зрозуміти тенденцію щодо емоційного стану українців в Канаді і з якими труднощами ми стикаємося. Заздалегідь дякую всім за підтримку!
-
Все знают. Не выдают
-
Після березня були випадки, коли: - видавали фін.допомогу тим, хто подався на неї до 31 березня (тобто вони могли отримати її у квітні, наприклад) - продовжували видавати Work Permit (більшості, якщо вірити відгукам). Це має припинитися 31 липня, якщо Канадський уряд не прийме нового рішення (тобто, в вас є ще 11 днів, щоб отримати WP, якщо ви ще не в Канаді)