🇨🇦🇺🇦Украинцы в Канаде CUAET Чат🇺🇦🇨🇦
-
Все так же как и в прошлый раз… Только новый кабинет не нужно создавать. Да, новая заявка с указанием всех-всех данных, только теперь с данными нового загранпаспорта. Ну и учтите, что будете оплачивать все сборы и пошлины. Эта заявка будет на общих основаниях рассматриваться
-
Виза в старом паспорте закончилась. Всё. Нужно подавать заявку на новую визу. Заявки подаются каждый раз на каждую визу
-
У не же уже была виза в старом паспорте (но она закончилась вместе с паспортом)Вот по этому и спрашиваю…может в поддержку написать и скинуть им новый паспорт и запросить поставить визу в новый паспорт,так как я де не должна новую аппликацию создавать(она уже существует и одобрена)
-
Зачем в поддержку? Дождетесь нового паспорта, и только потом подавать обычную заявку на визу для ребёнка.
-
Оформлять новый паспорт нужно и потом подавать заявку на новую визу
-
я щось пропустила? а коли Канада зачинялась для українців?)))
-
Доброго дня!Підкажіть ,що мені робити ,якщо в дитини закінчився термін придатності паспорта і заодно і віза.У нас с чоловіком до 2029 року,але ж дітям дають на термін дії паспорту.Питання дуже актуальне,якщо хтось проходив цю процедуру-відгукніться,будь-ласка )
-
💩CUAET IRCC продовжили термін прибуття до Канади до 31 грудня 2024 року. 💩IRCC продовжили термін прибуття в Канаду до 31 грудня 2024 року. Якщо ваша заявка відповідно до заходів CUAET була схвалена 4 лютого 2024 року або пізніше, ви можете подорожувати до Канади, використовуючи затверджену візу для тимчасового проживання, та отримати дозвіл на роботу відповідно до заходів CUAET. Більше інформації на офіційному сайті www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures.html#feb4
-
Малюк Lincoln MKC 2015 шукає собі новий будинок. З Safety. Машина доглянута у відмінному стані, будь-які перевірки вітаються. Максимальна комплектація з білим шкіряним салоном, вентиляцією сидінь, адаптивним круїз-контролем, Drive Assist та панорамним дахом. Працює абсолютно все. 165к км пробігу. Ціна $16000. Знаходжусь у Торонто. Приємного для всіх дня.
-
На ютубі "Англійська з Андрієм", чудово пояснює. Також Duolingo, та в бібліотеках є безкоштовні розмовні клуби.